Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Binance, İlk Çağrı Merkezini Türkiye’de Başlatıyor!

binance-1-950x475.webp

Binance, İlk Çağrı Merkezini Türkiye’de Başlatıyor!​

Önde gelen kripto para borsası Binance, bir çağrı merkezi başlatıldığını bildirdi. Borsa, ilk çağrı merkezi hizmetinin başlatıldığını duyurdu. Binance, pilot hizmeti için ilk olarak Türkiye’yi seçti.

Binance, VIP Türk kullanıcılarına 7/24 olmak üzere müşteri desteği sağlayacak.

Binance, pilot aşamasında olan bu hizmeti küresel olarak yapmak istiyor.

Binance CEO’su Changpeng Zhao, konuya ilişkin açıklamada bulundu:

“Sadece mesajlaşma üzerinden müşteri desteği sağlıyoruz, ileriki dönemlerde telefonla da tüm ülkelerde bu hizmeti başlatmayı hedefliyoruz.”

Binance’ın başlattığı bu hizmet Türkçe olacak ve sadece uygulama yoluyla sunulacak. Binance borsası, bu yöntem ile olası dolandırıcılıkları önceden önlemeyi hedefliyor.

Canlı destek kadar uzun sürede cevap vermeyecekse iyi olur.
Niye öyle diyorsun hocam... Bence sağlam bir adım. Hem mesaj desteğinin dediğin gibi yetersiz kaldığını anlamışlar ki böyle bir projeye geçiş yapıyorlar. Daha yeni mi, ah canlarım benim ya!

Mesajda çoğunlukla hazır kalıp mesajlar ile cevap veriyorlar güzel bir adım en çok sorun yaşayan bizmiyizde ilk bizim ülkeden başladılar acaba hala millet başkasının hesabından borsaya para göndermeye çalışıyor çünkü

Binancenin desteği tam bir işkence. Desteğe ulaştıktan sonrası da öyle. Böyle böyle oldu diyorum, inceliyorum diyor beklediğim kadar yine bekletiyordu. Canlı destekte birşeyler düzelir en azından dye düşünüyorum.

Forum istatistikleri

Konular
13.639
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri