Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Binance Listelemesi Sonrası Uçuşa Geçen Altcoin

graph.jpg

Dünya'nın en büyük kripto para borsası olarak gösterilen Binance, The Graph (GRT) isimli kripto parayı listeleyeceğini açıklamıştı. Duyurunun ardından alım- satım işlemlerine de açılan The Graph (GRT) çok büyük bir yükseliş eğilimi gösterdi. Binance listelenmesinden sonra %600'e varan yükseliş gösteren The Graph (GRT) bu yazının kaleme alındığı an itibariyle Binance üzerinden 0.24 dolardan işlem görüyor. Bahse konu kripto para gün içerisinde 0.28 dolar seviyelerine ulaşmayı başardı.

Kripto paralarda artık "Binance etkisi" olarak adlandırılan bir durum mevcut. Diğer borsaları bir kenara bırakırsak, bir kripto paranın Binance üzerinde listelenmesi ya da bu yönde dedikodular bile uçuk miktarlarda o kripto paranın artışını sağlıyor.

The Graph (GRT) mekanizma olarak Google'nin indeksleme mekanizmasına sahip diyebiliriz. Google bilindiği gibi siteleri indeksleyerek kayıt altına alıyor. Aynı durum Ethereum, Filecoin vb. blockchainler için The Graph üstleniyor.

Kaynak :Kriptokoin

Son düzenleme:
Vay be! % 600 yükseliş çok iyi gerçekten. Şunu bir öngörebilseydik uçmuştuk valla 🙂
Bu haberi ben de okumuştum. Coinbasepro'da da listelenmiş sanırım aynı gün.
Ütelik Coinbasepro direkt olarak ticaretine izin vermiş.

Öncesinde haberimiz olmaz ki. 🙂 Artış iyiymiş de şu saatten sonra o kadar yeni bir artış olur mu bilinmez. Yatırım tavsiyesi değildir.
Öncesinde haber oluyor aslında. Vonzarovich'in dediği gibi "Binance etkisi" var, ben Binance'ta listelendiği gün %20'den az artış gösterecen coin görmedim. Balinalara atıyor 1 milyon dollar'ını, 1,5 milyon dollar alıp çıkıyor. He ben aynı bu şekilde listelenen coine girerim, dump yer çıkarım. Talih de öyle bir şey. 😀

2017 yılındaki listelenmelerde görecektiniz... Deli gibi yükselen koimler ardı ardına geliyordu. İOTA, ADA, DGD bunlardan sadece bir kaçı. 🙂

Öncesinde haber oluyor aslında. Vonzarovich'in dediği gibi "Binance etkisi" var, ben Binance'ta listelendiği gün %20'den az artış gösterecen coin görmedim. Balinalara atıyor 1 milyon dollar'ını, 1,5 milyon dollar alıp çıkıyor. He ben aynı bu şekilde listelenen coine girerim, dump yer çıkarım. Talih de öyle bir şey. 😀
Güzel yorumlamışsınız. Para akışı yüksek olan coin takip edilse belki bir şeyler olur ama iyi mi olur kötü mü olur bilemem 'benim için'. 🙂

Bir noktayı düzelteyim hocam. Öncesinde haber olmuyor, öncesinde haberleri oluyor. Yani siz haberi görüp girmeye niyetlendiğinizde onlar şişirme ye başlamış oluyorlar çoktan. Başka Borsalar üzerinden toplayıp şişirip, Binance de de patlatabiliyorlar. Ona da denk geldim 🙂

Forum istatistikleri

Konular
13.666
Kullanıcılar
6.892
Son üye
Gryffin
Geri