Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Binance NFT Marketinde Neler Oluyor?

blur-g3f8a5ad3c_640.jpg

Binance NFT Marketinde Neler Oluyor?
Binance, kripto piyasasının hareketlenmesini fırsat bilip yeni ortaklık ve listeleme eylemlerine hız verirken bir taraftan da işleyişle ilgili düzenlemeler yapıyor.
Peki, Binance NFT marketinde neler oluyor?
Borsa müşterilerinden gelen şikayetler üzerine, Binance özellikle kaliteli olmayan NFT basılarak haksız kazanç elde etmenin önüne geçmek için bu konuda bazı düzenlemeler yapacağını duyurdu.
Bundan böyle, Binance NFT marketinde ikinin altında takipçisi olmayan kullanıcılar günde en fazla 5 adet NFT basabilecek. Yani, NFT basmak için takip edilen bir satıcı olmanız gerekiyor. Ayrıca Binance, kaliteyi muhafaza etmek adına NFT koleksiyonlarını düzenli aralıklarla kontrol edeceğini beyan etti.
Yapılan denetlemenin ardından, ilgili NFT koleksiyonunun standartlara uymadığına kanaat getirilirse inceleme derinleştirilebilecek, hatta markette sergilenmesine son verilebilecek. Borsa, bu düzenlemenin kullanıcıların haklarını korumak için alınmış yerinde bir karar olduğunu vurguladı.
Binance ayrıca, yapılan son değişiklikler ışığında, standartları karşılamadığına karar verilen bazı NFT koleksiyonlarını marketten kaldıracağını ilan etti.
1 Şubat 2023 TSİ 04:00’dan itibaren geçerli olmak kaydıyla,
10 Ocak 2022’den önce basılarak NFT marketinde satışa sunulan ve 11 Ocak 2022 ile 31 Ocak 2023 tarihleri arasında aylık işlem hacmi ortalaması 1.000 doların altında kalan NFT koleksiyonları marketten kaldırılacak.

Bu düzenlemelerin yanı sıra Binance, bir de delist duyurusuyla kullanıcılarını bilgilendirdi.
Borsa, düzenli olarak yaptığı denetlemeler sonucunda, 26 Ocak 2023, 12:00’da, Beam’i borsa tablosundan kaldırarak liste dışı bırakacağını deklare etti. BEAM/USDT ticaret çiftiyle listelenen altcoin artık Binance’de olmayacak. Bu haberin etkisiyle %40 oranında bir düşüş yaşayan BEAM, 0,11 dolardan 0,084 dolara dek geriledi.
Yatırım tavsiyesi değildir.

Nftler derya deniz... Çok çok iyi düzenlemeler gelmesi gerekiyor diye düşünüyorum. Balinalar kendi aralarında döndürdükleri düzenle birlikte en son küçük yatırımcı da kalan nftler bugün 1 dolar bile etmiyor

Binance de NFT olarak elimde şuan sadece Cristiano Ronaldo NFT si var. Ne kadar ediyor bakmadım bile. Bir yerden gelmişti.
Ben de WODL'dan kazandım aynı NFT'den. Genelde 0,06 BUSD falan geldiği için açıp NFT fiyatına ben de bakmadım.

Hiç NFT alıp satmadım, keşke bende ilk NFT çıktığı zaman birşeyler yapsaydım o zamanlar millet deli gibi para kazandı. Sonra NFT işi millete kitlemeye başlandı.

Forum istatistikleri

Konular
13.642
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri