- BNB
- 0,00037655
Arkadaşlar şimdi anlatacağım ön satışı ben ilk defa duydum ve ilk defa gördüm daha doğrusu hiç merak edip Binance nft marketine bakmamıştım. Bir YouTube videosunda gördükten sonra araştırdım daha önceki satış getirileri görünce yazmak istedim. Baştan belirteyim bu yazacaklarım bir yatırım tavsiyesi değildir.
Öncelikle Binance Marketplace sisteminde gizemli kutuların ön satış işlemleri gerçekleştirilmektedir. Öncelikle ön satışlara katılmak için kampanya hazırlık dönemi boyunca spot cüzdanınızda yada bnb vault bölümünde en az 0.1 bnb bakiyenizin olması gerekmektedir. Abonelik döneminde ise 0.1 bnb üzerinde bakiyesi olan her katılımcıya en fazla 5 bilet alma hakkı verilmektedir. Katılımcılar istedikleri kadar bilet alabilirler. Bilet almak için ise spot cüzdanınızda en bilet başına göre 25 BUSD olması gerekmektedir. Bir bilet değeri 25 BUSD olarak belirtilmektedir.
DODO Minions” Gizemli Kutu Koleksiyonunu Ön Satış İşlemleri
Ön satış işlemi yapılacak proje Dodo Minnions nft koleksiyonudur. Ön satış ile 4500 nft satılacaktır. Koleksiyon 6 kategoriye ayrılmıştır: başlık, yüz, görünüm, silahlar, taban ve arka plan. Oyuncular, bireysel tercihlerine göre çeşitli bileşenleri satın alma ve eksiksiz bir DODO Minion NFT oluşturmak için bunları bir araya getirme özgürlüğüne sahiptir.
Uzun vadede, DODO Minions NFT sahipleri, Decentraland'deki özel bir kulübün parçası olmak, ortak isim etkinliklerinin bir parçası olarak airdrop almak ve diğer oyun içi avantajlar gibi ek NFT araçları bekleyebilirler. (proje sayfasından alınmıştır.) Ayrıca nft satışından elde edilen gelir ise yabani hayvanların barınması beslenmesi ve tedavisi için kullanılacakmış.
Ön satış katılımı;
1. Hazırlık Aşaması: 2022-02-21 00:00 (UTC) - 2022-02-23 02:00 (UTC) :Bu dönem içerisinde spot yada bnb vault alanında en az 0.1 bnb olması gerekmektedir.
2. Abonelik Aşaması: 2022-02-23 02:00 (UTC) - 2022-02-24 09:00 (UTC)
Abonelik sürecinde her kullanıcının en fazla 5 bilet alma hakkı bulunmaktadır. Kullanıcılar 25 BUSD ödeyerek istedikleri kadar bilet taahhüt edebilmektedir.
Taahhüt dönemi sonucunda çekiliş yapılarak alınan nft ler kullanıcılara dağıtılacaktır. Kazanamayan kullanıcıların taahhütleri iade edilecektir. ( önceki projelerde BUSD olarak iade edilmiş ancak bunda bnb yazıyor yanlışlık olabilir.)
3. Hesaplama Aşaması: 2022-02-24 09:00 (UTC) - 2022-02-24 12:00 (UTC) : katılımcıların aldıkları biletlere göre adil ve rastgele bir çekiliş gerçekleştirilecektir.
4. Dağıtım Aşaması: 2022-02-24 12:00 (UTC) : Kazanan kullanıcıların nft leri dağıtılacaktır. Kazanılamayan tutarlar ise aiade edilecektir.
Gizemli Kutular, Binance NFT'nin ikincil piyasasında 2022-02-24 12:00 (UTC) arasında listelenebilir.
Ayrıca Dodo nft koleksiyonu işlemi yapan kullanıcılara 10.000$ değerinde Dodo jetonları dağıtılacaktır. Etkinlik döneminde Binance NFT Marketplace'te DODO Minions NFT'lerinin toplam etkin işlem hacmine göre sıralanan ilk 20 kullanıcı, DODO tokenlerinde 10.000$'lık bir ödül havuzunu paylaşacak.
Etkinlik detay linki: https://www.binance.com/en/support/announcement/38683610d7f34d3686b3e874122d40b3