Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Binance Quiz Etkinliği

Theleoncoin

Whale
Moderatör
Binance Google form aracılığı ile yapmış olduğu etkinlik ile 25 soru karşılığında çekiliş ile kullanıcılarına 10 bin dolar değerinde bnb ödülü dağıtacak öğren kazan etkinliğine katılarak kazanç elde etme şansınız bulunmaktadır. Bunun için aşağıda paylaştığım formda yer alan sorulara aşağıda yer alan cevapları paylaşmanız yeterli olacaktır.

🔸Soru 1: True or false: A Crypto scam is a scheme designed to deceive and trick someone out of Crypto
🔹 Cevap: True

🔸 Soru 2: Why are Crypto scams riskier than traditional scams involving fiat?
🔹 Cevap:Crypto scams are riskier because transactions are irreversible

🔸 Soru 3: Out of the following three options, which one is the most likely reason for why Crypto scams are rising?
🔹 Cevap:Fraudsters are taking advantage of FOMO and technical inexperience of newcomers

🔸 Soru 4: How much was lost in crypto 6 points related fraud in 2020?
🔹 Cevap: £1.2

🔸 Soru 5: Tick all the common types of Crypto scams from below:
🔹 Cevap: Project/Token Frauds
-Malware Installation
-Fake Crypto sites/wallets
-Giveaway/Airdrops Scams
-Fake Crypto investments
-Wallet/Account Hijacking

🔸 Soru 6: What are the two main ways for Crypto Project teams to fund their projects?
🔹Cevap: -Public Offerings
-Private Fundraising

🔸 Soru 7: What does ICO stand for?
🔹 Cevap: Initial Coin Offering

🔸 Soru 8: What is one of the differences between ICO and IPO?
🔹 Cevap: ICOS have little to no investor protection whereas IPOs are regulated

🔸 Soru 9: What is an IEO?"
🔹 Cevap: - Initial Exchange Offering

🔸 Soru 10: True or False: Fraudsters often impersonate official websites (or emails) such as Binance to lure victims into sending them money?

🔸 Soru 11: True or False: Fraudsters will often post as celebrities, influencers or hack into social media accounts to lure victims into sending them money
🔹Cevap: - True

🔸 Soru 12: Are Crypto giveaways safe?
🔹Cevap: Sometimes - but some crypto giveaways can be scams/fraudulent

🔸 Soru 13: True or False: Will Binance * 4 points Customer Support contact you via a Phone call?
🔹 Cevap: - False

🔸 Soru 14: What are the four main methods to protect yourself from scams? Tick all that
🔹 Cevap: Distinguish between official and fake communication
-Research and do your due diligence into project/tokens
-Secure your crypto accounts with 2FA
-Avoid clicking on Phishing or Suspicious Links

🔸 Soru 15: True or False: SIM Swapping can only occur if you physically lose your Phone?
🔹 Cevap: False

🔸 Soru 16: Where can you locate the Binance Verify page?
🔹 Cevap: Only though Binance website:
https://www.binance.com/en/official verification

🔸 Soru 17: True or False: Scammers can often gain access to your Crypto by purposefully making you download malware (harmful software) via your mobile or computer service?

🔸Soru 18: What questions do you need to ask during due diligence checks before investing in Projects/Tokens?
🔹 Cevap: All of the above

🔸 Soru 19: True or false: Anti Phishing code is an additional security feature provided by Binance that allows users to add an extra layer of security to their account?

🔸 Soru 20: What is 2FA?
🔹 Cevap: -Two Factor Authentication

🔸 Soru 21: What methods of 2FA are pos you recommended to use? Tick all that apply
🔹 Cevap: -Use Trusted Antivirus Program (and Firewall)
-Protect your Login Credentials with a Strong Password
-Keep a separate/dedicated computer/phone just got Crypto accounts

🔸 Soru 22: True or False: Phishing is one pot of the most wide spread and common cyber attack technique. It is a type of social engineering attack that involves psychological manipulation and relies on human failures.
🔹Cevap: True

🔸 Soru 23: What is a Rug Pull?+
🔹 Cevap: - Crypto Project team sell all their Tokens in the market which results in token price essentially going to zero

🔸 Soru 24:. What is Binance doing to help mitigate Scams? Tick all that apply:
🔹 Cevap: -Implementing Strict Security Measures
-Making KYC (Know Your Customer) Mandatory
-Working with Law Enforcement

🔸 Soru 25: Should you contact your Local Police/Action Fraud if you have been scammed?

Çok faydalı bir paylaşım olmuş eline sağlık. Katıldım bakalım. Konudan ödülü direkt paylaştıracak diye anladım, çok fazla bir şey düşmeyecektir sanırım. Ama yine de çekilişten iyidir. Eğer çekiliş ise bugüne kadar bana hiçbir çekilişten bir şey çıkmadı da 🙂

Çok faydalı bir paylaşım olmuş eline sağlık. Katıldım bakalım. Konudan ödülü direkt paylaştıracak diye anladım, çok fazla bir şey düşmeyecektir sanırım. Ama yine de çekilişten iyidir. Eğer çekiliş ise bugüne kadar bana hiçbir çekilişten bir şey çıkmadı da 🙂
çekiliş ile dağıtım olacakmış şans meselesi yani 😀

Hocam elinize sağlık. Emek verdiğiniz anlaşılıyor.

Binance'da bu ve buna benzer etkinlikler ile fena para da kazanılmıyor. Son iki ayda 20 dollar civarı para kazanmışım.

Daha fazla etkinliğe katılım sağlanırsa, çok daha fazlasını kazanmakta mümkün. Ben yoğunluktan tüm etkinliklere katılamıyorum. Buna rağmen ayda ortalama 10 dollar fena değil.

YTD.

Forum istatistikleri

Konular
13.672
Kullanıcılar
6.893
Son üye
Byldozer
Geri