Morkolips
Veteran
- BNB
- 0,00169964
Bakıyorum stake oranlarına genelde %1-2 apr yıllık bu miktarlar cok düşük degil mi sizce , bunun başka mantığı mı var. Yoksa benim param mı az 😃
Bu oranlar çok az gerçekten Bir hesap yaptım.Bakıyorum stake oranlarına genelde %1-2 apr yıllık bu miktarlar cok düşük degil mi sizce , bunun başka mantığı mı var. Yoksa benim param mı az 😃
beeeen, hemde kuru incire bana bana 😁Earn cüzdanı için elbette çok küçük oranlar var Binance'de. Çünkü orada bir kilit durumu söz konusu değil. Faize yatırdığınız coin, tamamen sizin kontrolünüzde. Adı üzerinde Flexible Earn (esnek kazanç).
Ama vadeli stake, dual investment, farming gibi özelliklerle APR oranı %25-30'lara kadar çıkabiliyor.
Tabii burada da ilk ön plâna çıkan konu yine sermayenizin büyüklüğü. Küçük sermaye ile bu işler, simidin üzerindeki susamın tadını veriyor. Oysa biz simit yemek istiyoruz, pasta yemeknistiyoruz.. Kim susam yemek ister ki? 😁
Bu ifade de günlük yazmışım. Hangi kafayla yazdıysam? 😱APR oranı ise günlük orandır.
Cok tesekkurler abi coin hodl yaparken kullanılır benceBu ifade de günlük yazmışım. Hangi kafayla yazdıysam? 😱
Yıllık oran hocam. Yıllık olacak.
Kesinlikle.Cok tesekkurler abi coin hodl yaparken kullanılır bence
Şimdi susamlı incir de ne giderdi be hocam, yemeğin üstüne. Şööyle şireli şireli.. 👀beeeen, hemde kuru incire bana bana 😁