Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Binance stake mantıklı mı

bir ara ltc iyi vermişti, en son bnb oranlarını forumla kıyaslamıştım, buradakinden baya bir geriydi, bir süre 100 dolara günde 0,01 aldığımı biliyorum ama şu günlerde değdiğini düşünmüyorum, elde olupta tutulacak olan kriptolar için kullanılabilir belki

Earn cüzdanı için elbette çok küçük oranlar var Binance'de. Çünkü orada bir kilit durumu söz konusu değil. Faize yatırdığınız coin, tamamen sizin kontrolünüzde. Adı üzerinde Flexible Earn (esnek kazanç).

Ama vadeli stake, dual investment, farming gibi özelliklerle APR oranı %25-30'lara kadar çıkabiliyor.

Tabii burada da ilk ön plâna çıkan konu yine sermayenizin büyüklüğü. Küçük sermaye ile bu işler, simidin üzerindeki susamın tadını veriyor. Oysa biz simit yemek istiyoruz, pasta yemeknistiyoruz.. Kim susam yemek ister ki? 😁

Earn cüzdanı için elbette çok küçük oranlar var Binance'de. Çünkü orada bir kilit durumu söz konusu değil. Faize yatırdığınız coin, tamamen sizin kontrolünüzde. Adı üzerinde Flexible Earn (esnek kazanç).

Ama vadeli stake, dual investment, farming gibi özelliklerle APR oranı %25-30'lara kadar çıkabiliyor.

Tabii burada da ilk ön plâna çıkan konu yine sermayenizin büyüklüğü. Küçük sermaye ile bu işler, simidin üzerindeki susamın tadını veriyor. Oysa biz simit yemek istiyoruz, pasta yemeknistiyoruz.. Kim susam yemek ister ki? 😁
beeeen, hemde kuru incire bana bana 😁

kilitleme APR oranları yükselişin son bulduğu ve bir sonraki yarılanma dönemlerine kadar tutulacak kriptolar için değerlendirilebilir ama o kadar uzun vade borsa için ne kadar güvenilir bilemiyorum, adı binance bile olsa borsaların geçmişi bu güveni veriyor diyemem, merkeziyetsiz cüzdanlarda benzer özellikler var mı, ona da bakmak lazım

Peki küçük bir sorum var abiler
Şimdi ben denemelik coin koydum
IMG_20250107_161047.webp

0.00029 verecek ya bu bir günde kazandıgım mı yoksa 0.2 bahsedilen oran bu mu

Hocam son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde (TR saati ile 6 Ocak 03:00.00'dan - 7 Ocak 02:59.59'a kadar olan süre içerisinde) 0.00009719 birim coin kazanmışsınız.

Bugüne kadar ise toplamda 0.00029283 kazanmışsınız. 3 günlük kazancınız bu yani.

APR oranı ise günlük orandır.

Cok tesekkurler abi coin hodl yaparken kullanılır bence
Kesinlikle.

Zaten Binance'nin de esnek kazançtaki amacı tam olarak bu. Coinlerinizi yastık altına atmayın. Getirin benim kasaya koyun, geriye yaslanın, oradan üç-beş sakal da size atayım, siz de yolunuzu bulun, ben de bulayım diyor. 😁

beeeen, hemde kuru incire bana bana 😁
Şimdi susamlı incir de ne giderdi be hocam, yemeğin üstüne. Şööyle şireli şireli.. 👀

Forum istatistikleri

Konular
13.931
Kullanıcılar
6.972
Son üye
crypthonite
Geri