Omer47
Investor
- BNB
- 0,00001100
Destekten irtibata geçtim işlem iptal edildi kendi hesabıma aktardım. Su değil soğuk limonata içtik 🙂Para hesaba gelirse sıkıntı yok demektir. Yok gelmezse 1 sürahi su koyun dolaba soğusun. Hep birlikte içersiniz birer bardak. 🤔
Binance TR'nin global Binance'a göre en iyi yanı müşteri desteği... Globalde milyonlarca ticket olduğu için cevap almak bir haftaya kadar sürebiliyor, Binance TR'de maksimum 1 gün. 🙂Destekten irtibata geçtim işlem iptal edildi kendi hesabıma aktardım. Su değil soğuk limonata içtik 🙂
Vallahi hocam ben buraya yazdıktan sonra kurcaladım. Destek ekibini gördüm bi ihtimal diyerekten mail attım 1 kaç saat içerisinde mailime yanıt geldi sorun düzeldi.Binance TR'nin global Binance'a göre en iyi yanı müşteri desteği... Globalde milyonlarca ticket olduğu için cevap almak bir haftaya kadar sürebiliyor, Binance TR'de maksimum 1 gün. 🙂
Diğer borsaları bilmiyorum ama helal olsun dedirtti bana.Geçmiş olsun, işleminiz hızlı çözülmüş, bir kaç yerli borsalarda aynı işlemi bir kaç hafta bekletip iadeye öyle yapıyor bir çok kişi şikayetçi bu konuda.