Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Binance Trust Wallet Nedir - Nasıl Kullanılır?

trustwallet.webp

Binance Trust Wallet Nedir - Nasıl Kullanılır?​

Trust Wallet 53 blok zinciri ve 1 Milyon’u aşkın Dijital para birimini bünyesinde barındırır.

Trust Wallet’i Android ve iOS cihazlarınızda kolay bir şekilde kullanabilirsiniz.

Trust Wallet Oluşturma​

1. Adım – Trust Wallet Uygulamasını İndirin​

Öncelikle cihazınıza AppStore veya GooglePlay üzerinden uygulamayı indirin ve Trust Wallet uygulamasını başlatın.

1.webp

2. Adım – Cüzdan Oluşturma​

Uygulamanın açılışında “Yeni bir cüzdan oluştur” kısmını seçerek kullanım koşullarını Kabul Etmeniz gerekiyor.

Eğer mevcut bir cüzdanınız var ise “İçe aktar” kısmından devam edebilirsiniz.

2.webp

3. Adım – Kurtarma Kelimeleri​

Ardından oldukça önemli bir kısım olan kurtarma cümlenizi belirlemeniz gerekmektedir.

Seçeceğiniz kelimeler kripto cüzdanınızın anahtarıdır.

Bu kelimelerinizi saklamanız gerekiyor ve bu işlemin ardından devam butonuna tıklayarak ilerleyin.

3.webp
33.webp

4. Adım – Trust Wallet Tamamlandı​

Cüzdan oluşturma işlemleriniz tamamlandı artık cüzdanınızı kullanmaya başlayabilirsiniz.

5.webp
55.webp

5. Adım – Cüzdan Kişiselleştirme​

Bu aşamadan sonra cüzdanınızı kişiselleştirmeniz gerekir.

Girdiğiniz bilgileri daha sonra da değiştirebilirsiniz.

Ayrıca, kurtarma cümlelerinizi Show Recovery Phrase kısmından görüntüleyebilirsiniz.

6.webp
66.webp

Kaç Adet Cüzdan Oluşturulabilir?​

Trust Wallet uygulamasında en fazla 15 adet cüzdan oluşturulur.

Ek Cüzdan Oluşturma​

Öncelikle Trust Wallet uygulamasına giriş yapın ve Ayarlar kısmına giriş yapın.

Ayarlar ekranında + simgesine tıklayarak, Cüzdan Oluştur / İçe Aktar kısmına erişin ve cüzdan oluşturma adımlarını tekrarlayın.

6.webp
66.webp

Ekli dosyalar

• 4.webp
    4.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 108
  • 44.webp
    44.webp
    7 KB · Görüntüleme: 114

Forum istatistikleri

Konular
13.675