Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Binance Türkçe Dil Desteğini Sonlandırıyor

images

Binance resmî hesabından yapılan Türkçe açıklamaya göre 27 Eylül 2024 itibariyle, www.binance.com ve Binance mobil uygulaması artık Türkçe arayüz ile kullanılamayacak.

İşte o açıklamanın resmî linki: https://www.binance.com/tr/support/...eğişiklikler-4200c12c62484a0796accfd012402af9

Ben uygulamasını zaten İngilizce kullanıyordum (bazı ekstra özellikleri kapsadığı için). Şahsen benim adıma sorun yok ama çok akıllıca bir hareket olmamış Binance adına.

Sonuçta Türkiye, Binance için önemli ve büyük bir pazar.

Bu arada Binance TR için de herhangi bir dil değişikliği söz konusu değil.

binance bunu ülkemizdeki kripto yasasının kabulünden sonra duyurmuştu zaten, (önümüzdeki süreçte TR dil desteğini sonlandıracağız diye mail atmıştı)

muhtemelen kendi tercihleri değil

An itibariyle Binance WOTD oyunu da aynı kapsamda erişim dışı kalmış durumda. En son dün akşam saatlerinde oynamıştım oyunu. Bu sabah ise "(özetle) bölgesel düzenlemeler nedeniyle ülkenizde kullanılamaz" uyarısı veriyor ve oyundan atıyor.

Forum istatistikleri

Konular
13.751
Kullanıcılar
6.914
Son üye
alies
Geri