Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Binance US, XRP'yi Delist Ediyor

chart-1905225_640.webp

Binance US, resmi Twitter hesabından XRP’yi delist edeceği yönde açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, 13 Ocak’ta borsanın ABD şubesinde artık XRP listelenmeyecek.

XRP tam olarak 13 Ocak 2021 tarihinde TSİ 18.00’da Binance.US’te liste dışı bırakılacak. Borsa şubesinde, XRP takas işlemlerinin yanı sıra, para yatırma işlemleri de durdurulacak.

Yapılan açıklama şu şekilde:

Binance.US kullanıcıları, 13 Ocak 2021 itibarıyla saat 18.00’da (TSİ) XRP yatıramayacak. XRP para çekme işlemleri şu anda etkilenmeyecek. Lütfen unutmayın: XRP para çekme işlemleri bir Tag/Memo gerektirir. Yakın zamanda ACH/Bankamatik Kartı ile yatırılan fonlarla XRP satın aldıysanız, paranız bu tutma süresi dolduktan sonra çekilebilir olacaktır. XRP’nin liste dışı bırakılması, kullanıcıların 2021’de Spark (FLR) Token’ları talep etmelerini etkilemeyecektir. Dağıtım taleplerinin nasıl yapılacağına dair daha fazla ayrıntı kullanıcılara sunulacaktır.”

İşler yaş. Binance etkisi ağır olabilir. Sırasıyla diğer platformlardan da çıkarır.

Ripple'ı acımıyorum. Başka bir şirket olsa kesinlikle üzülürdüm ama bunlara üzülmüyorum. Hak ettiler. Öyle banka yanlısı hareket etmenin sonuçları. Bir ara AKBANK da sanırım Ripple ile masaya oturmuştu. Sonuç ne oldu bilmiyorum ama bir toplantı yapmışlardı en azından.

Böyle yapa yapa sonunu getirdi.
Binance, tüm platformlarından zamana yayarak çıkartacak sanırım. Ama US şubesinden çıkarması bile şok etkisi yapacaktır piyasada.

Ripple'ı acımıyorum. Başka bir şirket olsa kesinlikle üzülürdüm ama bunlara üzülmüyorum. Hak ettiler. Öyle banka yanlısı hareket etmenin sonuçları. Bir ara AKBANK da sanırım Ripple ile masaya oturmuştu. Sonuç ne oldu bilmiyorum ama bir toplantı yapmışlardı en azından.

Böyle yapa yapa sonunu getirdi.
AKBANK ile anlaşmıştı hocam. Ama dediğiniz gibi ve her seferinde söylüyorum sevmiyorum XRP'yi. almadım, almayı da düşünmüyorum. Kripto paraların hepsinin olumlu olumsuz yönleri var. bunu kabul ediyorum. Ama XRP'yi ben kripto paradan çok bir şeyleri dürtmek için maşa olarak görüyorum.

AKBANK ile anlaşmıştı hocam. Ama dediğiniz gibi ve her seferinde söylüyorum sevmiyorum XRP'yi. almadım, almayı da düşünmüyorum. Kripto paraların hepsinin olumlu olumsuz yönleri var. bunu kabul ediyorum. Ama XRP'yi ben kripto paradan çok bir şeyleri dürtmek için maşa olarak görüyorum.
Ruh ikizim ya. 😀

Hatta daha ilerisi var. Birileri Ripple için FETÖ bağlantısı olduğunu da söylüyordu bir zamanlar. Bir forumdan öyle okumuştum.

@sahinadm ve @Vonzarovich

Değerli hocalarım yeter ki bir yangın görmeyin, hemen benzin bidonlarını elinize alıyorsunuz.
Hocam biliyorum sen kısa vadede takip edip XRP'den kazanıyorsun arada. Sanırım bir kaç konu altında bahsetmiştin. Ama ben o hareketlerin çoğunu tahmin etsem bile elim gitmiyor almaya 🙂 XRP deyince sinirim bozuluyor. 🙂 Zaten ilk çıkışı sinir bozucu. Herkes bankalar XRP gönderecek sandı. Aslında bankalar için kurulan platform farklı. XRP tamamen fon toplama maksadı taşıyan bir kripto paraydı. tabi arkasında kripto para sektörünü baltalayan bir takım hareketlerinden bahsetmiyorum bile. Neyse bu konu uzar 🙂

Hocam biliyorum sen kısa vadede takip edip XRP'den kazanıyorsun arada. Sanırım bir kaç konu altında bahsetmiştin. Ama ben o hareketlerin çoğunu tahmin etsem bile elim gitmiyor almaya 🙂 XRP deyince sinirim bozuluyor. 🙂 Zaten ilk çıkışı sinir bozucu. Herkes bankalar XRP gönderecek sandı. Aslında bankalar için kurulan platform farklı. XRP tamamen fon toplama maksadı taşıyan bir kripto paraydı. tabi arkasında kripto para sektörünü baltalayan bir takım hareketlerinden bahsetmiyorum bile. Neyse bu konu uzar 🙂
Ben kendi adıma XRP hakkında konuşmama kararı aldım. 🙂

Forum istatistikleri

Konular
13.642
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri