Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Binancede Listelenen Coinlerin Artması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EfeKaan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

EfeKaan

Speculator
EDİT: Coinlerin listelenme anını canlı olarak izledim, en dip fiyatından almak imkansız, bir kaç saniye içinde tavan yapıyor ve piyasadan en yüksek fiyattan alırsanız paranız ÇÖP oluyor. Çıkış fiyatından alıp yüksekten satmak çok zor. YTD

Merhabalar, binancede listelenen coinler listelendiği ilk 1 dakikada kat kat artıyor. Botların iyi kar ettiğini duymuştum, bu botlara biz de sahip olabilir miyiz?

Ek olarak EPS coinin ilk listelendiği anın grafiğini saniye saniye tradingviewda ücretli üyeliğim olmadığı için göremedim, üyeliği olanlar veya başka bir şekilde bakabilenler ilk 1 dakikasının saniye olarak grafiğini atabilirse sevinirim.

Son düzenleme:
Merhabalar, binancede listelenen coinler listelendiği ilk 1 dakikada kat kat artıyor. Botların iyi kar ettiğini duymuştum, bu botlara biz de sahip olabilir miyiz?

Ek olarak EPS coinin ilk listelendiği anın grafiğini saniye saniye tradingviewda ücretli üyeliğim olmadığı için göremedim, üyeliği olanlar veya başka bir şekilde bakabilenler ilk 1 dakikasının saniye olarak grafiğini atabilirse sevinirim.
botlara güvenemiyorum ben hocam kimseyede tavsiye etmiyorum,
tradingview kullanmıyorum. kullansam yardımcı olurdum 🙂

botlara güvenemiyorum ben hocam kimseyede tavsiye etmiyorum,
tradingview kullanmıyorum. kullansam yardımcı olurdum 🙂
Peki hocam coin 12:00'da listeleniyor diyelim, bunu saniyesinde nasıl alabiliriz. Listelenmeden önce (11:59'da) al sat bölümüne gelip tutarı ve coin miktarını yazıp al al diye spamlarsak ilk saniyelerinde almış olur muyuz. Yoksa 12:00'da mı açılıyor alım satım ekranı

Peki hocam coin 12:00'da listeleniyor diyelim, bunu saniyesinde nasıl alabiliriz. Listelenmeden önce (11:59'da) al sat bölümüne gelip tutarı ve coin miktarını yazıp al al diye spamlarsak ilk saniyelerinde almış olur muyuz. Yoksa 12:00'da mı açılıyor alım satım ekranı
Sanırım ilk dakikalarda , hatta ilk saniyelerde , grafikte gözüken en düşük fiyat veya bu fiyata en yakın yerlerden alım yapabilme isteği sanırım hedefiniz. Muhtemelen bir çok kişinin de daha önceleri düşündüğü bir durum.. Bot olayları ne kadar başarılı bilmiyorum ama en düşük fiyat ve yakınlarındaki fiyat seviyelerinden çok fazla emir geçildiğini, hiç sanmıyorum.

Verdiğiniz madeni parayı örnek verirsek ve 1 dakikalık grafiği baz alırsak, belki 4,52 dolardan 10 dolarlık işlem oldu ama sonra belki de örnek 7 dolara kadar tek bir emir dahi yok . Hisse senedi piyasalarında kullanılan ücretli programlarda, bir senedin gün içinde hangi fiyatlardan ne kadar işlem gördüğü görülebiliyor. Madeni para piyasalarında da böyle bir program var mı bilmiyorum ama varsa güzel olurdu herhalde.

Piyasaya yeni çıkmış / borsaya yeni atılmış bir coini ilk listelendiği an, hatta listeleme aşamasından önce ön satışta alabilmek isterdim fakat hep sonradan öğreniyorum bu haberleri. İnternet ile uzak olduğum vakitlere denk gelebiliyor. Bot kullanımını merak ediyorum fakat ben de herhangi bir işlem için bot kullanmayı tercih eder miydim bilemiyorum. Yatırım tavsiyesi değildir.

Piyasaya yeni çıkmış / borsaya yeni atılmış bir coini ilk listelendiği an, hatta listeleme aşamasından önce ön satışta alabilmek isterdim fakat hep sonradan öğreniyorum bu haberleri. İnternet ile uzak olduğum vakitlere denk gelebiliyor. Bot kullanımını merak ediyorum fakat ben de herhangi bir işlem için bot kullanmayı tercih eder miydim bilemiyorum. Yatırım tavsiyesi değildir.
Binance yeni listelemeleri TSİ 09:00 gibi tweetliyor.

Sanırım ilk dakikalarda , hatta ilk saniyelerde , grafikte gözüken en düşük fiyat veya bu fiyata en yakın yerlerden alım yapabilme isteği sanırım hedefiniz. Muhtemelen bir çok kişinin de daha önceleri düşündüğü bir durum.. Bot olayları ne kadar başarılı bilmiyorum ama en düşük fiyat ve yakınlarındaki fiyat seviyelerinden çok fazla emir geçildiğini, hiç sanmıyorum.

Verdiğiniz madeni parayı örnek verirsek ve 1 dakikalık grafiği baz alırsak, belki 4,52 dolardan 10 dolarlık işlem oldu ama sonra belki de örnek 7 dolara kadar tek bir emir dahi yok . Hisse senedi piyasalarında kullanılan ücretli programlarda, bir senedin gün içinde hangi fiyatlardan ne kadar işlem gördüğü görülebiliyor. Madeni para piyasalarında da böyle bir program var mı bilmiyorum ama varsa güzel olurdu herhalde.
Evet ilk saniyede alıp 5-10 saniyede satmak istiyorum.

Yani örneğin 7 dolar civarında alış satış emri olmadığı için o civarlardan satış yapamaz mıyız

Evet ilk saniyede alıp 5-10 saniyede satmak istiyorum.

Yani örneğin 7 dolar civarında alış satış emri olmadığı için o civarlardan satış yapamaz mıyız

Saniyeler içinde ne yapabilirsiniz emin değilim ama ilk saniyede alıp 5-10 saniye içinde satmanız bence çok zor.. Bu iş için bazı şeyler düşündüğünüzü biliyorum ama daha önce de dediğim gibi ilk listelemelerde hareketler pek anlaşılamıyor. İlk listelemelerde yaşanan olası bir yükselişi bir pump vakası gibi görmeyin.

Belki sorunuzun cevabını en iyi bir şekilde kendiniz bulabilirsiniz. Yeni bir listelemede, ilk saniyelerde aklınızdan geçenleri bir şekilde canlı canlı uygulayarak. 🙂

Binance'de listelenmeden önce başka platformlardan alıp Binance cüzdanınıza aktarabilirsiniz. Ama listelendiği anda tavan fiyattan satmak neredeyse imkansız. Listelendiği anda inanılmaz değişken oluyor, piyasa emri verip satmaya çalışırsanız taban fiyattan satma ihtimaliniz çok yüksek

Forum istatistikleri

Konular
13.635
Kullanıcılar
6.885
Son üye
ordu1
Geri