Neler yeni

Birinin tavsiyesi ile büyük kar-zarar yaptınız mı?

Geçtiğimiz haftalarda bir Türk borsasından 1 TL den 300 adet dogecoin aldım.Aldıktan sonra biraz düşüş yaşadı 90 kuruş civarlarına kadar.Bence kripto para piyasasında üçe beşe fazla bakmayacaksın ancak o zaman akıl hocam abim gibi sevdiğim Nihat abi vardı dedi ki;
-Talha sat bak daha da fazla düşecek.
Ben pek satma düşüncesinde değildim.
-Yok abi kalsın daha dün bir bugün iki.
-Ya sana sat diyorum 50 kuruş civarına düşecek dedi ve zorla sattırdı o zaman 1 liraya alıp 93 kuruşa satmıştım tabi zararım olmadı sayılır ancak şuan ki kardan oldum ama o zaman ilk kez oynayacağım için küçük miktarda oynamak gerektiğini daha da iyi anladım ve hak verdim.Dün bu durumu düşünürken acaba sizlere de bir kişi zarar veya kar yaptırdımı diye düşündüm.Sizlerin hikayelerinizi de merakla bekliyorum.

NOT: Akıl hocanızı iyi seçin.🙂

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Biraz araştırma yapsaydınız yükseleceğini anlayabilirsiniz 🙂 Araştırmadan kastım yotubede bulunan analiz videoları. Çoğu analist yükseleceğini belirtmişti. Sizin kötü sonuçlanmış 🙂

Puppy Doge GIF by Shibetoshi Nakamoto

Biraz araştırma yapsaydınız yükseleceğini anlayabilirsiniz 🙂 Araştırmadan kastım yotubede bulunan analiz videoları. Çoğu analist yükseleceğini belirtmişti. Sizin kötü sonuçlanmış 🙂

Puppy Doge GIF by Shibetoshi Nakamoto
Aynen öyle de işte akıl hocam aslında işinin ehli biriydi ondan dolayı kendisine güvendim ama olmadı dün akşam da doge al biraz diyordu o dedi diye kararsız kaldım.🤣🤣

Geçtiğimiz haftalarda bir Türk borsasından 1 TL den 300 adet dogecoin aldım.Aldıktan sonra biraz düşüş yaşadı 90 kuruş civarlarına kadar.Bence kripto para piyasasında üçe beşe fazla bakmayacaksın ancak o zaman akıl hocam abim gibi sevdiğim Nihat abi vardı dedi ki;
-Talha sat bak daha da fazla düşecek.
Ben pek satma düşüncesinde değildim.
-Yok abi kalsın daha dün bir bugün iki.
-Ya sana sat diyorum 50 kuruş civarına düşecek dedi ve zorla sattırdı o zaman 1 liraya alıp 93 kuruşa satmıştım tabi zararım olmadı sayılır ancak şuan ki kardan oldum ama o zaman ilk kez oynayacağım için küçük miktarda oynamak gerektiğini daha da iyi anladım ve hak verdim.Dün bu durumu düşünürken acaba sizlere de bir kişi zarar veya kar yaptırdımı diye düşündüm.Sizlerin hikayelerinizi de merakla bekliyorum.

NOT: Akıl hocanızı iyi seçin.🙂

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Hayır ben birinin tavsiyesi ile yatırım yapmam genelde kendi zekamı göre hareket ederim

Kendin araştır kendin kazan kendin kaybet birisi şu üniversiteyi oku dedi diye okumuyorsan veya birisi şu işi kur dedi diye kurmuyorsan bu piyasada da dinleme. Bu da bir yatırım.

Forum istatistikleri

Konular
13.696
Kullanıcılar
6.897
Son üye
Ali4533
Geri