TalhaKarataş
Hodler
- BNB
- 0,00001300
Geçtiğimiz haftalarda bir Türk borsasından 1 TL den 300 adet dogecoin aldım.Aldıktan sonra biraz düşüş yaşadı 90 kuruş civarlarına kadar.Bence kripto para piyasasında üçe beşe fazla bakmayacaksın ancak o zaman akıl hocam abim gibi sevdiğim Nihat abi vardı dedi ki;
-Talha sat bak daha da fazla düşecek.
Ben pek satma düşüncesinde değildim.
-Yok abi kalsın daha dün bir bugün iki.
-Ya sana sat diyorum 50 kuruş civarına düşecek dedi ve zorla sattırdı o zaman 1 liraya alıp 93 kuruşa satmıştım tabi zararım olmadı sayılır ancak şuan ki kardan oldum ama o zaman ilk kez oynayacağım için küçük miktarda oynamak gerektiğini daha da iyi anladım ve hak verdim.Dün bu durumu düşünürken acaba sizlere de bir kişi zarar veya kar yaptırdımı diye düşündüm.Sizlerin hikayelerinizi de merakla bekliyorum.
NOT: Akıl hocanızı iyi seçin.🙂
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
-Talha sat bak daha da fazla düşecek.
Ben pek satma düşüncesinde değildim.
-Yok abi kalsın daha dün bir bugün iki.
-Ya sana sat diyorum 50 kuruş civarına düşecek dedi ve zorla sattırdı o zaman 1 liraya alıp 93 kuruşa satmıştım tabi zararım olmadı sayılır ancak şuan ki kardan oldum ama o zaman ilk kez oynayacağım için küçük miktarda oynamak gerektiğini daha da iyi anladım ve hak verdim.Dün bu durumu düşünürken acaba sizlere de bir kişi zarar veya kar yaptırdımı diye düşündüm.Sizlerin hikayelerinizi de merakla bekliyorum.
NOT: Akıl hocanızı iyi seçin.🙂
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR