Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

BIST En yüksek hacimli hisseler

Birçok ülkede, borsalar yatırımcıları bir araya getirerek alım-satım faaliyetlerini güvenli, adil ve rekabetçi bir ortamda gerçekleştirir. Türkiye'de bu alanda faaliyet gösteren tek borsa kurumu Borsa İstanbul'dur. Kurum ilk olarak 1986 yılında İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) adıyla kurulmuş ve 5 Nisan 2013 tarihinde Borsa İstanbul (BİST) adını almıştır. Günümüzde Türkiye'de hisse senedi alım-satım işlemleri gerçekleştiren her yatırımcı, Borsa İstanbul bünyesinde faaliyet göstermektedir.

1689325996862.webp

2010'lardan bu yana kripto, forex, fon ticareti ve (amerikan) borsa işleriyle geçim sağlıyorum. Ama BİST'i hiç denemedim. Hiç lot ya da hisse alıp satmadım. Merak ettiğim için soruyorum; BİST için en çok tercih edilen uygulama hangisi? Long short işlem var mı? Kaldıraç var mı?

Aydınlatırsanız sevinirim. Teşekkürler.

BIST için yatırım hesabı gerekli.
Ben Akbank kullanıyorum, Akbank'ın hem kendi Yatırımcı uygulaması hem de TradeAllTR diye bir uygulaması var. Ben TradeAllTR yi kullanıyorum.
Genellikle hangi aracı firma ya da bankayı kullanıyorsanız onun uygulaması ile işlem yapabiliyorsunuz.
Benim tercihim al, sat, vadeli vb. değil.
Sürekli ve düzenli ve tabi para oldukça büyük firmaların hisselerini alıp biriktiriyorum.
Vadeli, fon, voip vb. gibi işlemler de yapılabiliyor ama hiç girmedim o işlere.

Ve tabii ki temettü veren firmalar tercih etmeye çalışıyorum. Hemen hemen portföyüm sabit gibi ilerliyor.
Arada halka arzları da değerlendiriyorum.

Forum istatistikleri

Konular
13.641
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri