- BNB
- 0,00048161
Türk Kripto para borsası ve blockchain ağı olan bitci bu yıl global anlamda yaptığı projeler ile yerli tokeni bitci yi geliştirmek için çeşitli projeler gerçekleştirmeye devam ediyor. Globale açılma planları kapsamında brezilya borsasını açıp kullanıma sunan bitci ispanya ve diğer ülkelerde borsa planlamalarına devam ediyor. Global bir borsa yaratma hedifi ile ilerleyen zamanlarda Malta gibi ülkelerde de borsa açma planları olduğu belirtilmektedir.
Aynı zamanda farklı alanda da projeler geliştirme hedefi devam ediyor. Yapılan son açıklama ile ilk yerli blockchain oyunu olan kriptokoin tokeni ile bağlantılı koşan adamlar oyununda yakında kullanıma sunulacak.
Bitci coin de peş peşe listelemeler devam ediyor. Bitget borsası listelemesi ardından da en büyük borsa listelemesi haberi de geldi. Bitcicoin 24 Eylül itibari ile Gate.io borsasında listelenecek. Bu anlamda gateio borsası Startup düzenleyerek bitci ödülü dağıtıyor.
Bitci gelişimi kapsamında ağustos ayında her gün 500 bin TL değerinde piyasadan bitcicoin alımı yapılarak bu alımdan 100 bin TL değerinde yakım yaparak toplamda 30 milyona yakın bitci yakımı yaparak 120 milyona yakın piyasadan kilitleme yaparak tokeni dolaşımdan çekti.
Bitci borsası ceosu Onur Altan Tan tarafından yapılan açıklama ile yakın zamanda VrMars adında bir metaverse projesinin de kullanıma sokulacağı açıklandı. Global anlamda da ilerleyen zamanlarda daha bir çok yakım yapılacağı açıklanıyor.
Ayrıca bitci borsasında etherium, Bitcicoin, ve diğer tokenlerde alım satım yarışması yapılıyor.
Yerli bir proje olması haricinde çok beğenmiyorum ancak yerli olup kullanıcısını soyan borsalara karşıda savunuyorum.
Not: yatırım tavsiyesi değildir.