Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Bitcoin 20.000 $'ı Ne Zaman Görecek?

bitcoin-47-1132x670.webp

Bitcoin'in gidişatı hepinizin malumu. Aldı başını gidiyor denilebilir. Biner biner atlıyor adımları artık. Oraya kadar ulaşır mı bilmiyorum ama ulaşırsa bu süreç ne zaman gerçekleşecek? Ben bu sürecin 1 haftayı bulmayacağını düşünenlerdenim. Çünkü freni patlamış otobüs misali yoluna çıkan tüm dirençleri birer birer ilk denemesinde olmasa bile kırma eğiliminde. @admin imizin bu konudaki görüşünü daha bu foruma ilk üye olduğum zamanlarda okumuştum. Bitcoin 20 binlere ulaşmadan dump yiyecek şeklindeydi yanlış hatırlamıyorsam. Varlıklarının büyük çoğunluğu Bitcoin'de olan biri olarak (nakit yatırımlarım) adminimizin yanılmasını isteyenlerdenim. Sizin bu yükseliş trendine yönelik görüşleriniz, analizleriniz neler? Aynı zamanda hissiyatınız size Bitcoin'in ne zaman 20 bin dolar seviyelerine geleceğini söylüyor?

Valla 20,000 usd olur ise pencereye daha farklı bakmamız gerektiğini düşünüyorum. Eğer yükselirse insanların elinde ki tüm btc leri satar. Fakat nasıl bir piyasaya döner bilmiyorum.

Bu aynı bir ürünün değerinin çok artıp çok düşmesi gibi bence 20k dolara cikmasindan kimse kâra geçemeyecek çünkü herkes satarken bir kesim de bilgisizlik ile almak isteyecek ve piyasa da tekrsr dengesizlikler baş gostericek gibi umarım en az zarar ve en yüksek kâr ile işin içinden çıkarız diye umut ediyorum ..

Benim gorusum su anda 16bin i zorluyor ama dip yapmasi an meselesi 12binlere dogru dusecekmis gibi bir izlenim yarariyor bende. 20binleri yilbasindan sonra gorur bence. Tabi benimki tamamen varsayim.

20 bin usd ye ne kadar hızlı giderse dönüşte o kadar sert olur..nasıl olur bilmem ama gönlüm bir müddet 13-17 bin dolar arasında sıkışıp kalmasından yana..bu aralıkta yapıyı biraz sağlamlaştırsın ki 2-3 yıl öncesi gibi olmasın..

15'nden önce dump gelmesi lazım bakalım....
20 k çok zor 2 yıl kadar daha beklemek gerek gibi geliyor bana.

Şu an durağanlaştı yeniden. Ama eninde sonunda kar satışları gelmeli. Balinalar alım fırsatı yaratmak için dump yapacaklardır ama nerede yapacaklar bilemiyorum. En büyük beşinci BTC cüzdanındaki hareketlenmenin boşuna olmadığını düşünüyorum. Şu an borsalardaki BTC varlıkları ciddi artmış durumda.

Forum istatistikleri

Konular
13.642
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri