Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Bitcoin 50.000 Dolar - Hadi Hayırlısı

Moon Rocket GIF by Stakin

An itibari ile 50K doları gördük arkadaşlar hayırlı olsun.
Peki bundan sonra ne olacak arkadaşlar?
Gerçekten 100K dolar olacak mı yoksa deprem teorileri gerçekleşir mi?

Son düzenleme:
Hayırlı olsun. 2 hafta içinde 60.000 üzerini görüp sonra düzeltme yapar diye düşünüyorum. Ytd.

Artık herhalde 50 bin doları istediğim zaman geçerim der gibi...Biraz rahatlık hissi yaşadı sanırım. Fakat daha ilerisi için fitili ateşleyecek gelişmeler gerekiyor sanki. Bilinen aktörler tarafından alım açıklamaları , alım yapmamış büyük şirketlerin alım haberleri vs.. Alıp başımı gideyim havası da şimdilik yok bence.
Muhtemelen 50 bin altı ile üstünde yeni bir hareket aralığı oluşturmaya çalışır diye düşünüyorum.. Belki 46-49 bin aralığında olduğu gibi. Sonrası sonra..

Bir sonraki eşik, herkesin tahmin ettiği gibi 60.000 dolar olacak. 42.000 dolar rekorundan sonra, 50.000 dolara gelene kadar nasıl bir seyir izlediyse yine benzer bir seyir izleyecektir diye düşünüyorum. 48-50 aralığında gidip gelebilir. Sonrasında 60.000 dolara dek yeni ATH'ler belirleyip eşiği aşacaktır.

Hocam 1M Doları aşacağını söyleyenler var tabi bu diğer insanların düşünceleri belki daha fazla da olabilir ama sanmıyorum 250k dolara gelmesi bence 1 yılı bulabilir diye düşünüyorum tabi bu benim şahsi fikrim ama ne olacaığnı sadece Allah bilebilir.

Küçük bir düzeltmeden sonra çıkar gibi tekrardan.
YTD

Forum istatistikleri

Konular
13.731
Kullanıcılar
6.903
Son üye
soy1u
Geri