- BNB
- 0,00049180
Herkese merhaba arkadaşlar. Yine bir Bitcoin teknik analizi ile birlikteyiz. Birkaç gündür 50 bin Dolar fiyatına çok yaklaşıyordu. İyice sıkışmış ve artık rahatsız oluyordu. 49090$ civarlarında 50 bin Dolar için artık beklemeye gerek yok. 50 binin zaten gelmiş sayıldığını söylüyordum. Çünkü en fazla 50 bin veya 49 bin civarlarında düşüş gelecekti. Öyle de oldu. Şimdi saatlik grafikte gelen SAT sinyali ile 48 bin civarında dolanıyor. Bunun nedeni ise 48216$ seviyesi ile henüz işinin bitmemiş olması. Grafiklere bakalım.
BTCUSD SAATLİK GRAFİKTE SAT SİNYALİ
Her şey ortada aslında. Uzun uzun anlatmaya gerek yok. Yeni başlayan SAT sinyali bir süre daha devam edecek. Bu sırada uğrayabileceği saatlik destek, 47036$. Dahası için 4 saatlik grafiğe bakacağız. Saatlik dirençler ise 49085$, 49938$ ve rekor seviye 50602$.
BTCUSD 4 SAATLİK GRAFİKTE AL SİNYALİ
Yukarıda 48216$ seviyesi ile işler daha bitmedi dememin sebebi 4 saatlik ve günlük grafik. Fiyatlar 50 bin Doları görmüş olmasına rağmen 48216$ desteği henüz yıkarı doğru kırılmadı. Aşağı yönelip sağlam bir adım daha atmak istiyor. Böylece daha güçlü devam edebilecek.
4 saatlik grafikte Bitcoin için destekler: 48126$, 45914$. Dirençler ise 50602$ ve 52000$.
4 saatlik grafikte Bitcoin için destekler: 48126$, 45914$. Dirençler ise 50602$ ve 52000$.
BTCUSD GÜNLÜK GRAFİKTE AL SİNYALİ
Günlük grafiğin son SAT sinyalinden 13 gün sonra ilk defa AL sinyali verdiği günü hatırlayın. 50 bin Dolar sinyalleri daha o gün gelmişti. O gün Bü gündür BTC tutanlar %76 kârda. Bu süreçte defalarca düşüş yaşadı ama sonunda 50 bin Dolar geldi. İşte bu yüzden, günlük grafikte AL sinyali devam ettikçe korkulacak bir şey yok, diye sürekli telkin ediyorum.
Günlük grafikte destekler ve dirençleri son BTC teknik analizinde yazdıklarımı aynen kopyalıyorum:
Günlük grafikte destekler ve dirençleri son BTC teknik analizinde yazdıklarımı aynen kopyalıyorum:
Günlük grafikte Bitcoin sağlam duruyor şu an için. Yukarı yönelmelerde 48216$ ve 49000$ ile beraber biliyorsunuz 52000$ beklentimiz var. Sonra sonrasında 56 bin ve 60 bin, demiştik. Bakalım.
Aşağı yönelirse işler değişir. Hem de çok değişir. Özellikle 42000$ tekrar gündeme gelirse 41941$ ve 40047$ ve 39075$ seviyesine kadar inebilir. Daha aşağısı da var. Orası önemli bir seviye; 34800$ bu seviyeden zamanında çok bahsettik.
Kolay gelsin.
Analizlerim hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir, genel durumu belirlemek içindir. Bu analizler al/sat yapmaya uygun değildir. Bu analizlere dayanarak yapılan alım veya satımlardan doğacak zararlardan yatırımcı sorumludur.
Analizlerim hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir, genel durumu belirlemek içindir. Bu analizler al/sat yapmaya uygun değildir. Bu analizlere dayanarak yapılan alım veya satımlardan doğacak zararlardan yatırımcı sorumludur.