Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Bitcoin 600 Milyona Ulaştı

bitcoin-3656764_1920.webp

Coinkolik sitesinin haberine göre, Bitcoin ağında toplam kaydedilen işlem sayısı 600 milyona ulaştı.

Glassode’dan alınan veriler ışığında Bitcoin ağının, 600 milyonun üzerinde işlem sayısını aşarak benimsenme konusunda büyük bir engeli arkasında bıraktığı görülüyor.

2016 yılının henüz başındayken Bitcoin, yalnızca 100 milyon işlem sayısına ulaşabilmişti. Geliştirildiği yıldan o zamana dek, 100 milyon işleme ulaşması için tam 7 yıl geçmesi gerekmişti.

Kripto para birimleri arasında başı çeken Bitcoin, 2020 yılının Şubat ayına gelindiğinde 500 milyon işlem sayısına ulaşmayı başarmıştı. Bitcoin, 500 milyon işlem sayısına ulaşmasının üstünden henüz 1 yıl bile geçmemişken, 100 milyon işlem sayısı daha kaydetmeyi başardı.

Lider konumdaki kripto para biriminin şu anda, günlük bazda yaklaşık olarak 300.000 adet onaylanmış işlem gördüğü biliniyor.

Devasa bir gelişim değil mi? İnsanların hücum ettiği bir varlık oldu. İlk dönemlerde Bitcoin'e gülüp geçenler şimdi yatırım yapıyor.

Devasa bir gelişim değil mi? İnsanların hücum ettiği bir varlık oldu. İlk dönemlerde Bitcoin'e gülüp geçenler şimdi yatırım yapıyor.
Gülüp geçenler sözünü biraz üstüme alayım, birazcık.. Aslında hemen hemen çıktığı zamanlarda haberim olmuştu, saçmalık demiştim hakkında okuduğum yazıya. Kaçan balık misali...

Gülüp geçenler sözünü biraz üstüme alayım, birazcık.. Aslında hemen hemen çıktığı zamanlarda haberim olmuştu, saçmalık demiştim hakkında okuduğum yazıya. Kaçan balık misali...
Ben karşılaşmadım o yazıyla. O zamanlar yaşım küçüktü. Manifestosunu okusaydım kesinlikle en azından 10 tane alırdım. Hatta bir flash bellekle günde 2 tane mutlaka kazıdım. ;D

Benim de haberim olmadı ilk zamanlar. Halbuki izlediğim bilim kurgu filmlerinden sonra, dijital bir ödeme sisteminin iyi fikir olduğunu düşünürdüm hep. 4-5 yıl önce de Bitcoin'e tamamen karşı olan insanların yaptıkları yorumlar dayanaksız bir şey olduğunu düşündürmüştü bana ve uzak durmuştum. Şimdi geldiği noktaya bir bakın. Dijital dünyanın ana varlığı olacağından bahsediliyor.

Forum istatistikleri

Konular
13.869
Kullanıcılar
6.958
Son üye
Creamyjem
Geri