VTMajestic
Newbie
- BNB
- 0,00000050
Şu şekilde konuya girmek istiyorum , birçok kişinin gözü para kazanmakla dolup taşmış normaldir bizlerde öyleyiz fakat bu hislere kapılıp birçok kişi hata yapmakta , kripto para alım satımı yaparken uzun bir süreç olmalı en azından ben böyle düşünüyorum , öncelikle birkaç gün bilgi edinmelisiniz ki doğru bir şekilde haraket edebilesiniz , daha sonrasında bir kaç gün boyunca izlemeli ve yükselişini kontrol altına almanız gerekmekte çünkü kripto para birimi bir anda yükselip bir anda düşen bir sanal para , bu sebeple dahada düşecekken boş yere yüksekken almak ve zarar etmek istemezsiniz , değilmi?
Doğru yolları izleyip ve yeteri kadar bilgi edindiğinizi düşünüyorsanız artık bitcoin alma vakti geldi , fakat unutmayın kafanız anlık para kazanmakta olmasın yatırım bi çok şeyden daha iyidir gözleyin , öğrenin ve daha sonrasında bu işe kalkışın.
Sizlere kısa bir bilgi bile aktarabildiysem ne mutlu bana iyi günler dilerim 🙂
Doğru yolları izleyip ve yeteri kadar bilgi edindiğinizi düşünüyorsanız artık bitcoin alma vakti geldi , fakat unutmayın kafanız anlık para kazanmakta olmasın yatırım bi çok şeyden daha iyidir gözleyin , öğrenin ve daha sonrasında bu işe kalkışın.
Sizlere kısa bir bilgi bile aktarabildiysem ne mutlu bana iyi günler dilerim 🙂