Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Bitcoin (BTC) 43.000 Dolara Düştü

Bitcoin (BTC) 43.000 Dolara Düştü.webp

Bitcoin (BTC) 43.000 Dolara Düştü​

Bitcoin (BTC), 16 Şubat’ta yaklaşık 44.560 dolar seviyelerinden reddedildi ve bugün 42.900 dolara kadar düşüş yaşadı. Bitcoin ile birlikte birçok Altcoin kırmızıya döndü. En büyük Altcoin Ethereum (ETH) ise 3.000 Dolar seviyesinin üzerinde kalmaya çalışıyor.

Bitcoin (BTC), 10 Şubat günü 45.840 dolar ile son 5 haftanın en yüksek seviyesini görmüştü. Bu haftanın sonlarına doğru ise 50 günlük hareketli ortalamanın altına indiği görüldü.
Bununla birlikte fiyat yaklaşık olarak 41.560 dolar seviyesine kadar düştü. Ardından ufak bir toparlanma belirtisi gösteren Bitcoin 44.000 doların üzerinde yükseldi.

Nasıl ilerleyeceğine karar veremeyen Bitcoin fiyatı, 43.000 dolar seviyelerine düştü. Güncel olarak ise %1.79 düşüş ile yaklaşık 43.092 dolar değerinde. Bitcoin’in (BTC) Güncel piyasa değeri $819,384,399,897.00 değerinde.

Yatırım Tavsiyesi Değildir!

Çeşitli uzmanları takip etmekteyim. Sonra zamanlarda kripto paralar gündem olduğu için merakımdan dolayı araştırmaya başladım. Ocak ayında Ne Var Ne Yok kanalında bir uzmanın söylediğim hem kripto para hem de altın ve dolar borsalarındaki baskılama sonucunda kripto paraların 100 bin doları önümüzdeki en geç 1 sene içerisinde göreceğini söylüyorlar. Bence Mart veya Nisan ayında kurda patlamalar ilk başta yavaş olacak çeşitli kuyumcularla yaptığım sohbetlerde Haziran ayında bir kriz bekleniyor. Benim tahminim en geç Nisan ayında Hazine Bakanı'nın Vahdettin Köşkü'nde yaptığı toplantı ve sonrasında ki açıklamalar olsun ya da özellikle dolar kurundaki devletin müdahalesi olsun fayda vermeyecektir. Haziran ayında ise Turizm biraz dengelese de özellikle Turizm sonların ciddi bir kriz kapıda olacaktır. 100 bin doları göreceğini zannetmiyorum fakat Bitcoin ve Ethereum gibi kripto paralar artacaktır. Bitcoin ise en fazla 80-90 bin dolarları en fazla sene sonunda görecektir. Şimdiden bitcoin, dolar ve altın almakta fayda var anlaşılan.

Çeşitli uzmanları takip etmekteyim. Sonra zamanlarda kripto paralar gündem olduğu için merakımdan dolayı araştırmaya başladım. Ocak ayında Ne Var Ne Yok kanalında bir uzmanın söylediğim hem kripto para hem de altın ve dolar borsalarındaki baskılama sonucunda kripto paraların 100 bin doları önümüzdeki en geç 1 sene içerisinde göreceğini söylüyorlar. Bence Mart veya Nisan ayında kurda patlamalar ilk başta yavaş olacak çeşitli kuyumcularla yaptığım sohbetlerde Haziran ayında bir kriz bekleniyor. Benim tahminim en geç Nisan ayında Hazine Bakanı'nın Vahdettin Köşkü'nde yaptığı toplantı ve sonrasında ki açıklamalar olsun ya da özellikle dolar kurundaki devletin müdahalesi olsun fayda vermeyecektir. Haziran ayında ise Turizm biraz dengelese de özellikle Turizm sonların ciddi bir kriz kapıda olacaktır. 100 bin doları göreceğini zannetmiyorum fakat Bitcoin ve Ethereum gibi kripto paralar artacaktır. Bitcoin ise en fazla 80-90 bin dolarları en fazla sene sonunda görecektir. Şimdiden bitcoin, dolar ve altın almakta fayda var anlaşılan.
Bu tarz yorum ve konularda YTD belirtmen iyi olacaktır. 🙂 İyi forumlar.

Forum istatistikleri

Konular
13.735
Kullanıcılar
6.906
Son üye
Anwar_HD101
Geri