Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Bitcoin (BTC) Analizi AL-SAT Sinyalleri 19.11.2024

Teknik Analiz

Influencer
Süper Moderatör
Merhabalar. Bitcoin, bir süredir zirve üstüne zirve yapıyor. Her şey çok iyi giderken ani bir duruş yapıp tekrar yukarı devam ediyor. Şu an yine bir dinlenme aşamasında. Lakin yorulmaya başladığını söylemem lazım.

TradingView_Screenshot_1732004481861.webp

Bu, günlük grafik. Fiyat 93 ile 73 arasında dalgalanıyor. Daha yukarıda 95, 98 ve 101 var. Aşağıda 64, 67 ve 73 var. 80'li rakamları atlayıp geçti. Şimdi sıra 80'li seviyelerde. Ama öncesinde Bu seviyeleri harekete geçmeden bir hafta öncesinden biliyorduk zaten. SatoshTurk sakinleri olarak her şeyden haberimiz oluyor.

Size yeni bir haber vereyim. İçinde bulunduğumuz bu haftayı 93'ün üzerinde bitiremezse aşağılara yönelip 80'lerde bir durak yapması şart olacak. Seviyenin adı 80 olur 85 olur 87 olur, hiç fark etmez. Ama böyle bir düzeltme gerekli olacak. Bu düzeltme 4 saatlik grafikte gerçekleşen bir düzeltme olacak. Eğer ki devam ederse sıkıntı büyüyüp günlük grafiğe yansıyacak ve düşüş biraz daha derine gidecek. Orada da zaten bildiğimiz 73, 67, 65 seviyeleri var.

Yükseliş hareketi başladığı günden beridir en güçlü direnç 93.483$ oldu. 88 binin üzerinde kaldıkça 93.000 direncini sürekli deneyecek.

Bu bilgiler ışığında şu anki genel yönelimin farkındayız artık. Sormak istediğiniz herhangi bir şey olursa bu yazının altında yorum olarak sorabilirsiniz.

Ayrıca yeni bir grafik eğitim ve yorum kanalı oluşturduk biliyorsunuz. Telegram kanalımıza herkesi bekliyorum. Davet linki aşağıdadır. Başarılar.

Ediyor hocam. Halving dönemlerinde hareketlerin oluştuğu zaman aralıkları bile birbirine çok yakın. Hatta neredeyse eşit. Fark, gerçekleşen yükseliş hareketinin yüzdelik miktarı. Bu dönemde Bitcoin, ve altcoinler yüzde kaç yükseliş gösterecek sence?
120 bin seviyeleri olarak görüyorum ben tepeyi bu sezonda. Oransal olarak düşüşü düşündüğümüzde buna yakın bir rakam benim tahminim.

Kullanım alanının artması. Amerikan rezervlerine girmesi gibi durumlarda işin rengi değişebilir tabiki.

Ediyor hocam. Halving dönemlerinde hareketlerin oluştuğu zaman aralıkları bile birbirine çok yakın. Hatta neredeyse eşit. Fark, gerçekleşen yükseliş hareketinin yüzdelik miktarı. Bu dönemde Bitcoin, ve altcoinler yüzde kaç yükseliş gösterecek sence?
Devasa yüzdelikler beklemiyorum yakın vadede. Şu an ki mevcut konumundan %50-55 daha gidebilir en fazla, bence.

120 bin seviyeleri olarak görüyorum ben tepeyi bu sezonda. Oransal olarak düşüşü düşündüğümüzde buna yakın bir rakam benim tahminim.

Kullanım alanının artması. Amerikan rezervlerine girmesi gibi durumlarda işin rengi değişebilir tabiki.
Hocam nerelerdesin? Sen olmayınca ıssız ada hissi veriyor buralar. 😁

Net bir analiz yapmadım ama 130 civarlarında duracağını tahmin ediyorum.
Devasa yüzdelikler beklemiyorum yakın vadede. Şu an ki mevcut konumundan %50-55 daha gidebilir en fazla, bence.
%70 ile %80 arası bir şey. Tabii başlangıç noktasını nereden aldığına bağlı. Şu anki seviyeden almıyorsun değil mi, trend başlayalı çok oldu çünkü.

Forum istatistikleri

Konular
13.635
Kullanıcılar
6.884
Son üye
BlackHatSec
Geri