Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Bitcoin (BTC) Grafik Analizi, AL SAT Sinyalleri 04.05.2021

Teknik Analiz

Influencer
Süper Moderatör
Merhaba arkadaşlar. Bitcoin halen hem yükselişe hem de düşüşe karşı sağlam bir direnç oluşturma çabasında. İki yöne de net olarak yönelememesi kararsızlığın doğal olarak devam ettiği anlamına gelir. Gelin hep beraber grafiklerin son durumuna bir bakalım.

BTCUSD SAATLİK GRAFİKTE KARAR AŞAMASI
IMG_20210504_162812_074.jpg

Saatlik grafikte anlık olarak karar aşamasının var olmadı tüm 77 günlük 58354$ serüvenini açıklayamaz; fakat yatay kanalın başatı saatlik grafik. Çünkü yapılan alım satımların yansıması dakikalıklardan itibaren ilk olarak saatlik grafiğe aksediyor. Bu bakımdan saatlik grafik, hem öncü olması bakımından önemli hem de zayıf olması bakımından güvenirliği düşük bir zaman dilimidir. Çok kısa vadeli işlem yapanlar için müstesna.

Ben işin orta ve uzun vadede hareketlerine odaklandığım için kısa süre içinde gelişen hareketler çok da düşündürmüyor beni. Yine de forumda kısa süreler içinde neler olabileceğini merak edenler var diye saatlik ve 4 saatlik grafiklere yer veriyorum.

Neyse yine düşüş gelecek dedik ve 58500$ civarlarından 54600$ civarlarına kadar düştü. Bunu ben söyledim de düştü anlamına değil, düşeceği varmış ki düşmüş anlamına getirmek istediğimi belirteyim.

Saatlik grafikte şu an aşağı yönlü hareketler devam ediyor. Aşağıda 54653$ seviyesinden sonra 52640$ seviyesi var.

BTCUSD 4 SAATLİK GRAFİKTE SAT SİNYALİ
IMG_20210504_162926_833.jpg

Bitcoin 4 saatlik grafikte de SAT pozisyonu başladı. Dünkü yazımı okuyanlar eve yorum yapanlarla birlikte bunu da bekliyorduk ve dip hakkında şöyle bir paragraf okumuştuk:

Allahtan düşeceği yeri belli ediyor da zora düşmüyoruz biz de. Orası tam olarak 56403$ seviyesi. Eğer buradan sonra daha fazla düşüş isteği ile hareket ederse hemen hemen bir yarı fiyatı olan 53807$ seviyesi ile karşılaştır. Bu karşılaşmadan sonrası ise şu an meçhul. O zaman günlük grafiğe bakarız.

Evet. Şimdi sıra 53807$ civarlarına gelsin bakalım. Burayı görmeden yukarı devam edebilmesi için bir an önce 56783$ üzerine çıkması gerekiyor. Yoksa yön aşağı devam edecek. Şu an aşağı yönlü çalışıyor zaten.

BTCUSD GÜNLÜK GRAFİKTE AL SİNYALİ
IMG_20210504_163028_702.jpg

Bitcoin günlük grafikte AL pozisyonunun devam etmesi umut verici; fakat 4 saatlik düzeltmenin aşırıya kaçmadan bitmesi gerekiyor. Yolda günlük grafik de dara düşer. Böylece fiyatlar daha aşağı sarkacak. Şu an düşüş beklentimiz devam ederken yükseliş için düşüşlerin gerekliliğini yinelemek lazım.

Günlük grafikteki seviyelerimi tekrar ederek yazımı bitireyim:

Yukarıda sırasıyla 58354$, 61778$ ve 64895$, 65347$ ve 68490$, 70010$, 74100$ seviyeleri gelir.

Aşağıda ise 52640$ seviyesinden sonra 48216$ seviyesi destek olarak çalışıyor. Daha aşağıda 47004$ seviyesinden sonra 42000$ seviyesi ile 34800$ seviyeleri halen mümkün.

Başarılar dilerim.

Analizlerim hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir, genel durumu belirlemek içindir. Bu analizler al/sat yapmaya uygun değildir. Bu analizlere dayanarak yapılan alım veya satımlardan doğacak zararlardan yatırımcı sorumludur.

Hocam elinize sağlık. Ben de şu anda 52k seviyelerinde sağlam bir destek bekliyorum. Planladığımız gibi oradan güzel bir destek alır umarım. Benim yatırımım BTC'de değil ama bir çok yatırım BTC'ye göre hareket ediyor 🙂

Hocam elinize sağlık. Ben de şu anda 52k seviyelerinde sağlam bir destek bekliyorum. Planladığımız gibi oradan güzel bir destek alır umarım. Benim yatırımım BTC'de değil ama bir çok yatırım BTC'ye göre hareket ediyor 🙂
Bitcoin rahatlamadan diğerlerine sıra gelmesi çok zor. Dominant Teyze. 🙂

ABD Hazine Bakanı Yellen'den faiz yükseltmeyle ilgili bir açıklama gelmiş bugün. Bitcoin'in aşağı hareketlenmesinde etkisi olabilir. YTD.

Kullandığı ifade aynen şöyle:

“Ekonominin aşırı ısınmasını önlemek için faiz oranlarının yükselmesi gerekebilir.”

ABD Hazine Bakanı Yellen'den faiz yükseltmeyle ilgili bir açıklama gelmiş bugün. Bitcoin'in aşağı hareketlenmesinde etkisi olabilir. YTD.

Kullandığı ifade aynen şöyle:
Bitcoin'in ABD faiz hareketlerine bağımlı olmaması gerekiyor. Bundan nefret ediyorum.

Yapacak bir şey yok. Durum bu. İyice aşağı sarktı bu arada. 53 bine yaklaştı. 52.600 altına sarkmasa bari. YTD.
Hedefler bir bir geliyor. Daha aşağıda 52640$ ile 48216$ var.

Yatırım tavsiyesi değildir.

Forum istatistikleri

Konular
13.642
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri