Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Bitcoin ( BTC) Grafik Analizi, AL SAT Sinyalleri 11.05.2021

Teknik Analiz

Influencer
Süper Moderatör
Merhaba arkadaşlar. Ne oldu da Bitcoin aniden 53 bin 500 Dolar seviyelerine düştü? Ben söyleyeyim; ortada hiçbir geçerli sebep yoktu. Birilerinin canı öyle istedi. Evet, aynen öyle oldu. Şimdi pozisyonları patlamış, canı yanmış onca insana kim teselli olacak? Sağdan soldan okudukları formasyonlar, hayali çizgiler falan filanlar. Yeni bir çöküş daha... Demem o ki insanların üç beş çizim içeren görsellerine güvenmeyin. Benim görsellerime hiç mi hiç güvenmeyin! Neyse kim hakkında ne düşüneceğinizi siz belirlersiniz. Biz şimdilik grafiklere geçelim.

BTCUSD SAATLİK GRAFİKTE AL SİNYALİ
IMG_20210511_191138_651.jpg

Bitcoin saatlik grafikte gece gelen sert düşüşten sonra toparlamaya çalışıyor.
Şu an 55638$ üzerinde kalması olumlu. Aşağıda 54500$ seviyesi var. Yukarıda 58354$ var. Bu seviyenin üzerine çıkması şart. Çıkamazsa 54500$ altında 52640$ seviyesi tekrar gelir ki son sert düşüşte bu seviyeden destek alıp yukarı yöneldi.

BTCUSD 4 SAATLİK GRAFİKTE SAT SİNYALİ
IMG_20210511_191214_210.jpg

Bitcoin 58354$ seviyesine 4 saatlik grafikte SAT pozisyonu olduğu sürece ulaşması çok çok zor olacak. Şimdilik yukarı yönelmiş ve zor da olsa devam edecek. SAT pozisyonundan kurtulması için 56796$ seviyesinin üzerine bir an önce çıkması gerekiyor.

BTCUSD GÜNLÜK GRAFİKTE AL SİNYALİ
IMG_20210511_191248_851.jpg

Günlük grafikte AL pozisyonu devam ettiği sürece yukarı çıkmak içim mecali olacak. Şu an bulunduğu 56 bin seviyesi civarlarında bile kalıcı olmayı başarırsa sabaha kadar son iki günkü olumsuz havayı bertaraf etmiş olacak ve gece 3.00'te yeni günlük mumla iyice rahatlamış olacak.

Aşağıda ve yukarıda bekleyen seviyelerimiz halen güncel. Yukarısı için 58354$, 61778$ ve 64895$ seviyeleri güçlü direnç olarak çalışırken bu seviyelerin rahat geçilmesi için 58354$ seviyesi kalıcı olarak kırılmalı. Bu hafta bu kırlma olayının gerçekleşmesi gerekiyor artık. Yukarıda belirttiğim seviyeler sırasıyla geçildikten sonra yeni rekor seviyeler; 65347$ ve 68490$, 70010$, 74100$ seviyeleri direnç olarak görev yapacak.

Aşağıda ise 52640$ seviyesinden sonra 48216$ seviyesi önemli destek olarak çalışıyor. Daha aşağıda ise 47004$ seviyesinden sonra 42000$ seviyesi ile 34800$ seviyeleri, aşağı yönlü hareketler devam ettikçe riskli bölgeler olacak.

Kolay gelsin.

Analizlerim hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir, genel durumu belirlemek içindir. Bu analizler al/sat yapmaya uygun değildir. Bu analizlere dayanarak yapılan alım veya satımlardan doğacak zararlardan yatırımcı sorumludur.

4 saatlikte 56.796 dolar seviyesi önemli sanırım.
Saatlikte bu 55.638 dolar
Günlükte 56.000 üstünde sıkıntı yok

Senin analizinden yaptığım çıkarım bu hocam. ??
Bir de şu başımızın belası 58.354 dolar direnci var. Tam kırdı acaba kalıcı olabilecek mi derken tekrar patladı. O noktadan birçok defa dönmüştü birkaç gün içinde zaten.

Ben son düşüş esnasında takip etmiyordum. Nedense kırdık direnci diye rahatladım sanırım. Yoksa 57.700 civarlarında satıp alttan toplardım geçen sefer ki gibi. Bu sefer olmadı. 🙂

4 saatlikte 56.796 dolar seviyesi önemli sanırım.
Saatlikte bu 55.638 dolar
Günlükte 56.000 üstünde sıkıntı yok

Senin analizinden yaptığım çıkarım bu hocam. ??
Bir de şu başımızın belası 58.354 dolar direnci var. Tam kırdı acaba kalıcı olabilecek mi derken tekrar patladı. O noktadan birçok defa dönmüştü birkaç gün içinde zaten.

Ben son düşüş esnasında takip etmiyordum. Nedense kırdık direnci diye rahatladım sanırım. Yoksa 57.700 civarlarında satıp alttan toplardım geçen sefer ki gibi. Bu sefer olmadı. 🙂
Bu son düşüş doğal bir düşüş değildi hocam. Bu yüzden terse döndü her şey. Normal seyrine devam etseydi şu an durum çok farklıydı.

Forum istatistikleri

Konular
13.642
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri