Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Bitcoin (BTC) Grafik Analizi AL-SAT Sinyalleri 14.08.2024

Teknik Analiz

Influencer
Süper Moderatör
Merhabalar. Son zamanlarda aranıza katılamadığım için kusura bakmayın lütfen.

Bitcoin düşüşe devam ederken küçük bir son durum güncellemesi yapma gereği duydum. Çünkü ciddi bir durum var. Bu durumu geçtiğimiz hafta ve öncesinde belirtmiştim. Durum devam edince yeni bir güncelleme gerekti.

Haftalık grafikte SAT pozisyonu devam ediyor. Hatırlarsanız 64 ve 61 seviyelerine dikkat çekip haftalık grafiğin berbat olduğunu söylemiştim. Renkler yeşildi ama en ufak aşağı harekette kırmızılara bürünecekti. Aynen öyle oldu. Bakın:

TradingView_Screenshot_1723666139305.webp

Günlük grafikte de durum bu; fakat 58354$ üzerinde kalmaya çalışıyor. Çok ciddi bir karar döneminden geçiyor şu an. Haftalık grafiğin satış baskısı sebebiyle büyük ihtimalle başarısız olacak ve 58'in altına düşücek. Aşağılarda 52, 48, 42, 34 ve 32 var. Geçtiğimiz günlerde 52640$ seviyesini test etti hatta 49'ları gördü; fakat bu desteği aşağı yönlü kıramadı. Bir kez daha deneyecek. Bu kez kırılma gerçekleşirse 42000$ ve 34800$ önem kazanacak. Hele 42000$ zaten hep önemliydi. Burası dilimden düşmezdi hatırlarsanız.

52640$ ve 48216$ destekleri güçlüdür. Bu civarlardan yukarı yönelmesi beklenmeli. Buna aylık grafiğe bakıp karar verilir ki eğer karar düşüş ise 42000$ kesin yukarı dönüş seviyesidir. Eğer ki 42000$ de aşağı kalıcı kırılırsa bir süre Bitcoin unutulur ve ucuzfan toplamanın yolları aranır. Seviyeler 34, 32, 29, 28, ve 23 bile olur. Buralara ya gelmez ya da hızlıca toparlanıp yukarı çıkar. Bunlar muhteşem alım yerleri.

İşte size stratejik bir destek-direnç listesi. Para sizin, karar sizin. Başarılar.

Beklediğim yazıydı. Bir önceki analize istinaden, gerçek bir düşüş beklediğim için ona göre vaziyet almıştım. Teşekkürler @Teknik Analiz hocam. 🎯

Bir Yusuf Dikeç pozu da sizden alırız hocam. 😁
Rica ederim hocam. Faydası dokunmuşsa ne mutlu. 👍

Günlük grafik yeşile dönmeye başladı yavaş yavaş. Bu haftayı 61 ile 64 arasında yatay seyrederek geçirip kapanışı 64816$ seviyesi civarı ile yaparsa haftalık grafik rahata kavuşacak. Risk halen çok büyük. 58364$ ile 64816$ arası yatay seyir bölgesi.

Korkusuz takılmak için gereken seviye en az 69 bin civarı. Şu an çok erken.

Yatırım tavsiyesi değildir.

Bu aralık ufak kârlsr ve scalp hareketler için güzel bir aralık sankim?

YTD
Aynen öyle. Ben belki aylık milyonuncu işlemimi yaptım. 😂

Bu aralar sanırım 58-61k arasında geziniyor gibi.

YTD
48 ile 64 arası daha sağlam bir kanal tespiti olur hocam. Bu hareket alanında rakamsal olarak fark fazla görülebilir; ama Bitcoin düşünüldüğünde o kadar da geniş bir aralık olmadığı söylenebilir. Aşağısı ve yukarısı için çok daha büyük dalgalar var gelecekte. Dediğim seviyeler iyi takip edilmeli.

Analiz güncelliğini koruyor arkadaşlar. Her şey grafiğe uyuyor şimdilik. Bu günü 61799$ ve 58354$ arasında kapatırsa düşüşe devam için sinyaller başlayacak. 64 ile 61 arası halen çok çok önemli. Takibe devam.

Forum istatistikleri

Konular
13.751
Kullanıcılar
6.914
Son üye
alies
Geri