Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Bitcoin (BTC) Grafik Okumaları AL SAT Sinyalleri 27.09.2024

Teknik Analiz

Influencer
Süper Moderatör
Merhaba arkadaşlar. Bitcoin çok kritik bir hafta geçiriyor. Geçirmekte olduğumuz son birkaç gün cidden önemli. Çünkü hem aylık hem de haftalık grafiklerde yeni mum açılışı olacak. Mumların şekli, şemali, hareketlerinin anlamları var; fakat odak noktası bunların yerine açılış kapanış fiyatlamaları.

Haftalık grafikte 60482$ üzerindeki her hareket AL pozisyonu getirecek. Pozisyon 61 ile 64 hatta 67 arasında kaldığı sürece zayıf ilerleme gösterecek.

TradingView_Screenshot_1727386031861.webp

Şu an yukarı yöneldiğine bakmayın. Hazırlık daha bitmedi. Şahlanıp ATH geliyor, demek için çok erken; ama geliyor işte. 😂

Öncesinde ufak bir düzeltme yapması gerekiyor. Bu şart değil ama lazım. Bazen lazım olan şeyleri yanımıza almayız ya da almayı unuturuz. O zaman ne oluyorsa Bitcoin'de de eğer lazım olanı yanına almazsa aynı şey olacak. Bu yüzden ya yatay düşüş göstermeli ya da düzeltmeye girmeli. Bunu günlük grafiğe SAT diyerek yapmalı. Yoksa sağlam ilerlemez. Benim analiz anlayışımın tepe dip ilişkisi bunu söylüyor, ne yapayım. ☺️

Günlük grafik ise hiç aldırmadan ilerlemeye başladı. Düne kadar temkinliydi. Bu durum insanların treni kaçırmamak için acele ettiğini gösteriyor. Tam da bu yüzden dikkatli olmak gerek.

Beni tanıyanlar bilir ki aslında analizlerimde fiyat ve seviye belirtmeyi sevmem; ama insan birkaç adet de olsa rakam görmek istiyor. Sırf bu yüzden birkaç seviye belirtiyorum. Normalde yön tayini yapıp trene binilir ve uygun bir durakta inilir. Bindiğiniz tren Bitcoin ise kontrollü giriş yapmak şart!

Şimdi, 64896$ seviyesi çok önemli. Bu seviyenin üzerinde kalıcı olması şartı ile 67016$ ve 69000$ ulaşılabilir yerler. Önümüzdeki hafta boyunca bu seviyelerde veya bunların üzerinde kalır, ve düzeltme gelmezse yoluna devam eder. Yol çok uzun. 73, 75, 78, 80, 82, 93 gibi önemli yerler var.

Aşağıda ise 60, 58, 52, 48 var. 42 demedikçe buralardan korkulmaz. Geçenlerde bir yazımda bu seviyeler iyi alım yerleri dediğimi hatırlıyorum. Buralar son ve pahalı bilet yerleri idi. Umarım birilerine faydalı olmuştur.

Her neyse kendi araştırmanızı yapın lütfen. Başarılar.

Düzeltme devam ediyor. Günlük grafikte SAT henüz oluşmadı ama yarın veya ertesi gün birkaç adım daha aşağıda SAT oluşur. Şu an düşüşü ve yükselişi ile her şey yolunda. Bir süredir kimse Bitcoin'e müdahale etmiyor. Suni hareket yok. İzlemeye devam.

Yatırım tavsiyesi değildir.

Doğru yerden aldım, doğru yerde sattım. Ama küçük kazandım. 😕

Göz göre göre kaçırıyorum koca treni, bu sezon.

50 ile 55 civarından parçalı alım emirleri verdik bakalım.. Yine küçük parçalar tabii.

YTD.

Analiz güncel.

Bu gün düzeltmenin son günü olmalı. Gece kapanışı 64 üzerinde yaparsa tadından yenmez. Olmazsa 61 de yeterli. Önümüzdeki iki hafta içinde ivme kazanması gerekiyor artık. Yapamazsa büyük ralli için büyük bir erteleme yapmış olacak ve yüksek ihtimalle uzun bir dönem yatay seyredecek. Çünkü aylık grafik yüksek hız için iyi durumda değil. Yatay seyir aralığı ise 42 ile 73 arası. Yatay seyir için bu ay ve sonraki ay takip edilir.

Yatırım tavsiyesi değildir.

Forum istatistikleri

Konular
13.635
Kullanıcılar
6.884
Son üye
BlackHatSec
Geri