Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Bitcoin Geri Mi Döndü?

1621528802825.webp

Merhaba arkadaşlar aslında bir süredir kararsızlığını koruyan BTC dün öğlene doğru bizi şoka uğratmıştı.

Her ne kadar bu forumda bu konuyla ilgili bir çok defa değerli hocalarımız konularıyla bize ışık tutsa da şahsen ben %25 gene de içerde bırakmıştım farklı altlarda, uzun vadeli çantamdaki güvendiklerimde. Netice böyle olunca bir anda bazı altlar da %50'ye varan erime yaşayınca hazırlıklı olsak da ister istemez hem içerde kalan paramıza hem de eş dosttan tavsiyeye uymayanlara üzüldük.

Dün akşamki dipten sonra bir anda toparlandı ve tekrar düşüşe geçmeden önceki seviyesini yakaladı. Süreç BTC yatırımcısı için Çarşamba günü sabahından sonra HODL modunda duranlar için değişmese de marjinde yüksek kaldıraçlı işlem açanların telefonlarına likidite mesajları peş peşe gitti.

Bu düşüş son 14 aydaki anlık düşüşlerden en sağlam olanıydı.

BTC tekrar bir dip yapıp mı yükselişe geçecek sizce yoksa yerini yaptıktan sonra kararlı bir şekilde ATH gelecek mi?

Arada molayla yazdığım bu konuda %6'lık bir düşüş göstermiş 🙂 Sorularımıza cevap mı veriyor bilinmez.

CZ çıktı $100.000 altından BTC satanlar kendilerini tokatlasın diyor. 🙂
CZ'nin hakkını yiyemem ayrıca Justin sun da insanları panikten kurtarmak için güzel çalışmalar yaptılar ve alttan güzel alımlar yaptılar .
İnanıyorum ki ne kadar düşse de bitcoin gücünü tekrardan kazanacaktır umarım yükselirken altları ezmez..

BTC haftalık grafiğinde durum bu iken nasıl yükseliş beklentisi içerisine girilebilir?

IMG_20210520_232905_100.webp

Ayrıca çok değişik haberler okudum. Bitcoin özellikle bir kişiyi zarar uğratmak hatta iflasa getirmek için kasten hareketlendirilmiş diyorlar. Birazdan haberi moderatör arkadaşlarımdan birine vereceğim. İyi bir konu olur.

Yatırım tavsiyesi değildir.

Yatırım tavsiyesi niteliğindeki tüm konu ve mesajlarınıza YTD eklemelisiniz.
Ufak bir piyasadan geri çekildik yükseldi tarzı oldu merak etmeyin arkadaşlar 1 2 aya düşer tekrardan yatırımcı çok olucak çünkü

Forum istatistikleri

Konular
13.933
Kullanıcılar
6.972
Son üye
crypthonite
Geri