Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Bitcoin Gibi Yepyeni Bir Şey Ortaya Çıkarsa Bitcoin Değersizleşebilir

Ekran Görüntüsü (653).webp

Coinkolik haber sitesi, Bitcoin'in 2018 Ocak ayındaki düşüşünü doğru bir şekilde tahmin ederek iyi bir üne kavuştuğunu hatırlattığı trader Peter Brandt'ın, Bitcoin hakkındaki son görüşlerine sayfalarında yer vermiş.

Peter Brandt, yakaladığı yükseliş ivmesiyle 19 bin dolar fiyatlarına gelen Bitcoin hakkında halen olumlu görüşlere sahip olduğunu belirtiyor ve yükselişin henüz bitmediği öngörüsünde bulunuyor. 100 bin dolarlık fiyatlara çıkma potansiyeline sahip olduğu düşüncesini paylaşıyor. İlginç bir düşüncesi ise, uzun dönem içinde Bitcoin için sıfıra düşme riskinin de olduğunu belirtmesi. Bu oranında % 50 olduğu şeklinde yine ilginç bir öngörüye sahip.

Ekran Görüntüsü (649).webp

Ekran Görüntüsü (651).webp

Ünlü analist her ne kadar Bitcoin için sıfır olma riski var dese de ,Bitcoin’e yatırım yapma önerisini yine de yükselterek %10’dan %20 seviyelerine çıkarıyor.

Bitcoin i bu sektörün ilki ve ilk prototip olarak düşünürsek, her alanda bütün ihtiyaçları karşılayacak bir kripto para üretilirse, bence de Bitcoin e elveda denebilir ki Yatırımlarının büyük çoğunluğu BTC de olan biri olarak söylüyorum bunu 🙂

Bitcoin birçok olumlu yöne sahip olsa bile, Yine birçok olumsuz yönleride bulunmakta bence.

Çok yüksek ağ ücretleri, yavaş transfer hızı bunlara en büyük örnek sayılabilir.
Maalesef Etherium da bu konuda pek farklı sayılmaz ve bu yüzden oda yeterli ihtiyaçları karşılamıyor.

Ama bu konuda Etherium v2 nin birşeyleri değiştireceğine inanıyorum, Ama bu konudada söylendiği gibi Tüm ihtiyaçları karşılayan yeni bir seçenek sunulduğu zaman Kesinlikle bitcoinin devrinin biteceğini düşünüyorum.

Bitcoin birçok olumlu yöne sahip olsa bile, Yine birçok olumsuz yönleride bulunmakta bence.

Çok yüksek ağ ücretleri, yavaş transfer hızı bunlara en büyük örnek sayılabilir.
Maalesef Etherium da bu konuda pek farklı sayılmaz ve bu yüzden oda yeterli ihtiyaçları karşılamıyor.

Ama bu konuda Etherium v2 nin birşeyleri değiştireceğine inanıyorum, Ama bu konudada söylendiği gibi Tüm ihtiyaçları karşılayan yeni bir seçenek sunulduğu zaman Kesinlikle bitcoinin devrinin biteceğini düşünüyorum.
İşlem ücretleri ve transfer hızı açısından bakacak olursak, Bitcoin'i bu anlamda geride bırakabilecek yeni bir teknoloji (coin) adımı da gelecek olursa; her ne kadar ilk çıkan coin olursa olsun, Bitcoin'i bu anlamda çok zorlanabilir..

Kripto teknolojisinde çığır açan bir buluş gerçekleşirse mümkün olabilir tabii. Ya da daha farklı bir teknoloji üzerine inşa edilecek bir sistem. Bizim görebileceğimiz bir sistem olacağını sanmıyorum. O yüzden endişeye mahal yok 🙂
Ücretlerin yüksek olması ve işlem yavaşlığı yoğunluktan kaynaklanıyor. Trafik sıkışıklığı.

Bitcoin i bu sektörün ilki ve ilk prototip olarak düşünürsek, her alanda bütün ihtiyaçları karşılayacak bir kripto para üretilirse, bence de Bitcoin e elveda denebilir ki Yatırımlarının büyük çoğunluğu BTC de olan biri olarak söylüyorum bunu 🙂
Böyle bir durum gerçekleşecek olsa bile gerçekleşmesi için sanırım çok zamana ihtiyaç olabilir. Henüz daha bitcoin bile tam olarak tüm dünyaya tanıtılamamışken yok olması şimdilik mini bir ihtimal gibi.

Daha iyisi çıkarılabilirse elbette insanların nankörlüğüne uğrayacak Bitcoin. Ama evet, bunun için ne kadar zaman var bilinmez. Önce Bitcoin hazmedilmeli. Her geçen gün yeni bir yanı keşfediliyor. Bu keşifler nerede biterse orada yenisi çıkar. Altcoinler hep bloklardaki yeni keşifler sonucu çıktı zannediyorum. Daha çok yol var.

Forum istatistikleri

Konular
13.700
Kullanıcılar
6.898
Son üye
xenfocus
Geri