Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Bitcoin Grafiklerinden Yeni Haberler

Teknik Analiz

Influencer
Süper Moderatör
Herkese merhaba. Bitcoin iyi derece bir düşüş yaşamışken hazır fırsat buldum bir son durum yazısı ile birkaç bilgi paylaşayım istedim. Her şey çok iyi giderken ne oldu da birden bire fiyatlar düştü, sorusundan çok Teknik Analiz ile neler olabilir sorusuna kafa yormak daha mantıklı geliyor bana. Bu yüzden, hadi başlayalım. 🙂

BTCUSD SAATLİK GRAFİKTE SAT SİNYALİ
Screenshot_20210210_172200_org.telegram.messenger.webp

Saatlik grafiğin durumu gözler önünde. Yaklaşık 30 saattir yatay seyrediyor. Bitcoin 48216$ seviyesini direnç olarak kullandı ve bundan hareketle oluşturduğu 42000$-48216$ kanalında şu an dalgalanıyor.

Şu anda oluşan saatlik SAT siyali ile bir süre daha düşüş meyilli yatay seyir görülebilir. Şimdilik 44526$ seviyesinin üzerinde kaldıkça olumlu bakmak gerek.

BTCUSD 4 SAATLİK GRAFİKTE AL SİNYALİ
Screenshot_20210210_172840_org.telegram.messenger.webp

Bitcoin 4 saatlik grafikte de aynı şekilde 42000$ ile 48216$ seviyeleri arasında oluşacak dalgalanmalara hazırlık yapılıyor. Yalnız olur da düşüşler devam ederse akşama kadar 4 saatlik grafiğe SAT sinyali gelir. Bu kez 42000$ seviyesi korkulacak bir seviye olarak karşımıza çıkar. Takipte kalmak lazım.

BTCUSD GÜNLÜK GRAFİKTE AL SİNYALİ
Screenshot_20210210_173410_org.telegram.messenger.webp

Günlük grafikte AL sinyali ilk günden beri sağlam geldi ve sağlam ilerliyor. Her geçen gün daha fazla güç kazanıyor ve kararlı ilerliyor. 42000$ seviyesinin üzerinde birkaç gün daha kalmaya devam ederse bu seviye 50000$'a giden yol için güçlü bir basamak olacak. Düşüşlerde ise aynı şekilde güçlü bir direnç görevi görüp aşağı bırakmaya büyük etki edecek. Çok dikkatli olmak gerek.

Şimdilik her şey güzel gidiyor. Günlük grafik için yukarı yönelmelerde görülecek en önemli dirençler: 48216$, 52000$. Aşağı yönelmelerçin 42000$ ve 39382$ üzerinde kalmalı. Kalmazsa 34800$, 29231$, 28377$ görülebilecek destekler.

Günlük, haftalık ve aylık grafiklerin AL pozisyonunda olması münasebetiyle şimdilik korkulacak bir şeyin olmadığını ve yükseliş hareketlerinin aralıklarla devam edeceğini belirtmekte fayda var.

Kolay gelsin.

Analizlerim hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir, genel durumu belirlemek içindir. Bu analizler al/sat yapmaya uygun değildir. Bu analizlere dayanarak yapılan alım veya satımlardan doğacak zararlardan yatırımcı sorumludur.

hocam bu ne zaman 50.000 doları görecek :S
artık 50k olunca dip yapar düşüncesine başladım ne zaman ümidimi kesersem o zaman dip yapacak bu
çıldıracağım bu çıktıkça deli oluyorum 😀

bu arada çok güzel bir analiz yine şu büyük Bitcoin Ethereum Litecoin standart atsan artık bak ethereum sıkı takip'e aldık
konularını açtık bizle bi ilgilen ethereum konusunda düşüncen nedir uzun vadede ?

Trenden inmek tehlikeli diyorsun yani hocam, inmemekle doğru yapmışız. 47.000 dolarda inip 45.000 dolarda binerim diye düşündüm ama gece geç saatte ne olacağı belli olmazdı. Sabah uyanınca 52.000 dolar olabilir mi acaba diye düşünüp vazgeçtim inmekten.

Bu günlerde alt coinler daha kazançlı olabilir sanırım,
Teslanın yaptığı alımdan sonra artış oldu, btc için biraz izlemede kalacağım.
YTD

artık 50k olunca dip yapar düşüncesine başladım ne zaman ümidimi kesersem o zaman dip yapacak bu

bu arada çok güzel bir analiz yine şu büyük Bitcoin Ethereum Litecoin standart atsan artık bak ethereum sıkı takip'e aldık
konularını açtık bizle bi ilgilen ethereum konusunda düşüncen nedir uzun vadede ?

4 saatlik sat gelmezse bu hafta 50K görür. 4 saatlik sat gelirse de haftaya görür. 4 saatlik sat gelip uzun sürerse önümüzdeki ay 50K görür. 48K ile 50K arasında bir fark yok bana göre. 50K görmüş varsayıyorum.

Ben bir an ters teptiğini düşündüm. Ancak belli olmaz. Dediğin gibi de olabilir hocam. Önümüzdeki 1 saat içinde anlaşılır sanırım. Pusuya yattım, bekliyorum. 🙄

ETH için akşam bir uzun vadeli yazayım mı? Sonrasında senin konunda tartışırız. 🙂

Trenden inmek tehlikeli diyorsun yani hocam, inmemekle doğru yapmışız. 47.000 dolarda inip 45.000 dolarda binerim diye düşündüm ama gece geç saatte ne olacağı belli olmazdı. Sabah uyanınca 52.000 dolar olabilir mi acaba diye düşünüp vazgeçtim inmekten.

Senin aklındaki tren saatlik trenmiş hocam. Günlüğe göre binecektin. 🙂
Hocam izninle yorumunu devam ettiriyorum.
Günlük sat gelirse seneye görür 50k, aylık sat gelirse 10 yıl sonra görür 50k. vs
Böyle sürer gider 🤣 🤣 🤣
Günlük sat gelirse gelecek ayın ilk haftası olabilir. Haftalık sat gelirse yaz ortaları veya sene sonu. Aylık sat gelirse iki seneye kadar çıkabilir.

Bu imkansız değil.
Gözüken o ki fake bir iniş gibi

4 saatliği iyi izlemek lazım.

Forum istatistikleri

Konular
13.636
Kullanıcılar
6.887
Son üye
Ayvaz7474
Geri