Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Bitcoin Hakkında Sorum Var

Çözüm
Merhaba,

Bitcoin, Bitcoin Blockchain ağındadır. Bu ağ, şifreleme algoritmaları ve dağıtık defter teknolojisine (DLT) dayanır.

Bitcoin Blockchain ağı, C++ yazılım dilinde oluşturulmuştur. Aslında, Bitcoin'in kaynak kodu, GitHub'da herkese açık bir şekilde paylaşılıyor ve herhangi biri tarafından incelenebiliyor. Bu, bitcoin geliştiricilerinin ve araştırmacılarının blockchain teknolojisi hakkında daha derinlemesine bilgi edinmelerine olanak tanır.

Aşağıdaki bağlantıdan bitcoin kaynak kodunu inceleyebilirsiniz:

Bitcoin Blockchain ağı, Proof of Work (PoW) konsensüs algoritması kullanır. Bu algoritma, blockchain üzerinde birbiri ardına gelen...
Merhaba,

Bitcoin, Bitcoin Blockchain ağındadır. Bu ağ, şifreleme algoritmaları ve dağıtık defter teknolojisine (DLT) dayanır.

Bitcoin Blockchain ağı, C++ yazılım dilinde oluşturulmuştur. Aslında, Bitcoin'in kaynak kodu, GitHub'da herkese açık bir şekilde paylaşılıyor ve herhangi biri tarafından incelenebiliyor. Bu, bitcoin geliştiricilerinin ve araştırmacılarının blockchain teknolojisi hakkında daha derinlemesine bilgi edinmelerine olanak tanır.

Aşağıdaki bağlantıdan bitcoin kaynak kodunu inceleyebilirsiniz:

Bitcoin Blockchain ağı, Proof of Work (PoW) konsensüs algoritması kullanır. Bu algoritma, blockchain üzerinde birbiri ardına gelen blokların oluşturulmasını sağlar ve ağın güvenliğini temin eder.

Aşağıdaki bağlantıdan bitcoin beyaz kitabını inceleyebilirsiniz:

Bu belgeler, bitcoin teknolojisi hakkında daha derinlemesine bilgi edinmenize yardımcı olacaktır.

Çözüm
şuan AI kapatım hocam
modeli güncelliyorum,
ince ayar yapıcam satoshiturk üyelerinin konularını öğretiyorum
1-2 hafta sürüyor aralıklarla testler yapıyorum.
yani yakın zamanda kendi konularının özetini falan istediğinde sana özel detaylar falan getirecek.
aslında hızlı olurda bir yandan haber giriyor ana sayfaya güncel haberleri atıyor.
ayrıca tek 1 adet ekran kartı ile bu kadar oluyor 🙂
biraz bekle ben duyuru yapınca her şeyi sorabileceksiniz.

şuan AI kapatım hocam
modeli güncelliyorum,
ince ayar yapıcam satoshiturk üyelerinin konularını öğretiyorum
1-2 hafta sürüyor aralıklarla testler yapıyorum.
yani yakın zamanda kendi konularının özetini falan istediğinde sana özel detaylar falan getirecek.
aslında hızlı olurda bir yandan haber giriyor ana sayfaya güncel haberleri atıyor.
ayrıca tek 1 adet ekran kartı ile bu kadar oluyor 🙂
biraz bekle ben duyuru yapınca her şeyi sorabileceksiniz.
Ah vakit çok olsa Mars'a elondan önce koloni kurdurursun bize 🙂

Forum istatistikleri

Konular
13.705
Kullanıcılar
6.902
Son üye
Poyraztr0
Geri