Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

bitcoin harici konuşma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
foruma katıldıktan sonra biraz göz geçridim çoğu konu, tartışma btc hakkında. ben bu aralar daha farklı az yatırımlı ve orta düze kazançlı işlere bakıyorum. internette saçma işler mevcut insanları dolandırmak olarak gördüğüm bir yere fake yorum ve sahte beğeni az da olsa para getiriyor fakat bana aşırı itici geldi. orjinal yorumlarında bir sürü şikayet olan bir mühesesenin yorumlarına yaaa bayıldım gerçekten mükemmel yazmayı hele ki 3 kuruş için olursa bu kendime yediremedim. insanlar koca bir tatil planını sadece bu yalan yanlış yorumarı dikkate alarak boşa geçirebilir. ya da anket çözmek de beni sarmadı. freelance işlere baktım ama çok uzun vadede müşteri bulup para kazanmaya başlanıyor. yani işin kısası ben kısa sürede kendime etecek kadar para kazanabilirim.yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba hoş geldiniz. Umarım başarılı olursunuz. Yazılarımızda açıklık, akıcılık ve bütünlük olması bakımından noktalama ve yazım kurallarına dikkat edersek daha okunası oluruz. Ayrıca başlıklarda kelimenin ilk harfi büyük yazılır, kuralına uymak gerekiyor.

İyi forumlar. 🙂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
14.206
Kullanıcılar
7.216
Son üye
sahin01
Geri