blockchain
Veteran
- BNB
- 0,00002600
Merhaba arkadaşlar bu gün sizlere
Bitcoin Grafik Analizini yapacağız.
İlk olarak 4 Saatlik grafikten başlayacağız.Bitcoin Grafik Analizini yapacağız.
Bitcoin 4 Saatlik Grafik
4 Saatlik grafiğimizde satış tam gaz devam ediyor.
4 Saatlik grafiğimizin alış sinyali verebilmesi için 46500$ üzerinde kalmalı, küsüratlara fazla takılmıyorum arkadaşlar.
Şimdi günlük grafiğimize geçelim.
Bitcoin Günlük Grafik
Günlük grafiğimizde de satış sinyali tam gaz devam ediyor, yeni bir alış sinyali için 53000$ seviyesine çıkmalı.
Desteklerimiz yine resimde mevcut ama günlük grafikte dikkate alınacak destekler 43000$, 42000$, 38700$, 34800$, 32200$, 29000$, 24300$.
Şimdi gelelim haftalık grafiğe
Bitcoin Haftalık Grafik
Haftalık grafiğimizde korkulan sinyal geldi, işte o görüntüsü hiçte iyi olmayan küçük kırmızı mum haftalık satış sinyalinin belirtisidir.
Takip etmemiz gereken destekleri ise 38700$, 34800$, 29000$, 24300$.
Arkadaşlar en az 2 ay gibi bir düşüş olucak ve tahminimce 34800$ seyesinden döner diye düşünüyorum ama 28000$ - 29000$ seviyelerine kadar yolu var bu seviyelerden aşağısını zor görür, biliyorum içinizde oha bu kadar düşerim diyenler var, evet arkadaşlar 2 ay gibi bir düşüş sürecinden bahsediyoruz, birileri ayı piyasası diyebilir ben de öyle adlandırıyorum ama bu ayı sürecinin bir önceki gibi uzun süreceğini sanmıyorum, aylık grafik satış sinyali vermediği sürece tabi kısa süreceğini söyleyebiliriz.
Ve ayrıca haftalık grafiğimizin şimdilik yükselişe geçmesi için 55000$ seviyesine çıkmalı, yine belirtiyorum küsüratlara takılmıyorum, bu 55000$ ortalaması düşüş oldukça düşücek ve uygun bir noktada ortalamanın üzerine çıkıldığı vakit ozaman alış sinyali yani yükseliş olucaktır.
Bir konuya daha değinmek istiyorum arkadaşlar aranızdaki acemiler hatta tecrübeliler bile en nefret ettiğim hatayı yapıyorlar o hata ise bir coin yükseldikçe onlarda "a bu yükseliyor hadi alalım" diyip alıyorlar yetmiyor yükseldikçe ekleme yapıyorlar ve nefret ettiğim bir diğer konu ise evini, arabasını satıp, kredi çekip, borç alıp, cart edip, curt edip çok önemli paralar ile bu piyasaya giriyorlar arkadaşlar bakın bu piyasanin ismi Risk Piyasasıdır, asıl ismi Kripto Para Piyasası olsada ben risk piyasası olarak adlandırıyorum ve kesinlikle gözden çıkarılan paralar ile girilmesini önemle, şiddetle tavsiye ediyorum, yine diyorumki arkadaşlar bu piyasada yükselirken coin alınmaz düşerken alınır ve düştükçe ekleme yapılır ayrıca uzun vadeli yada orta vadeli olarak alım yapılır biz tecrübeli yatırımcılar bile nadiren kısa vade yatırım yapıyoruz, kısa vade yapsak bile küçük miktarda alımlar yapıyoruz.
Haftalık satış sinyali için geçmiş olsun diyorum, herkese bol kazançlar.
Bu Yazı Yatırım Tavsiyesi Değildir, Yatırım Tavsiyesi İçermemektedir.
Yatırım Tavsiyesi Olarak Algılayanlar Kendi Sorumlulukları Altındadır.
Yatırım Tavsiyesi Olarak Algılayanlar Kendi Sorumlulukları Altındadır.
Moderatör tarafında düzenlendi: