Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Bitcoin mi, Altın mı?

bitcoin-2008262_1280.webp

Coinkolik sitesinin haberine göre, kurumsal bir dijital madencilik şirketi olan Genesis Mining’in yaptığı “Bitcoin Yatırımcılarının Tahminleri 2020” isimli bir anket araştırmasının sonucu, birçok kişinin Bitcoin’in emlak ve altından uzun vadede daha değerli olacağını düşündüğünü ortaya çıkardı. Bu ankete katılanların birçoğu Bitcoin’in 10 yıl içinde 50.000 dolara ulaşamayacağını da düşünüyor.

Madencilik şirketi bu anketi, perakende yatırımcıların hem Bitcoin tahminlerini öğrenmek hem de Bitcoin konusunda ne hissettiklerini bilmek amacıyla yaptığını açıkladı. Ankete katılanların yalnızca % 17’si, Bitcoin’in değerinin 2030 yılına gelindiğinde 50.000 dolara ulaşmış olacağına inanıyor. Geriye kalan kısım ise, bu konuda pek iyimser değil.

Bununla birlikte, Yatırımcıların % 65’i uzun vadede Bitcoin’in yükseliş trendi içinde olmaya devam edeceği konusunda fikir belirtiyor. % 66’lık bir kısım Bitcoin’in dolardan uzun vadede daha değerli bir yatırım olacağını düşünürken, % 52’lık bir kısım ise, Baitcoin’in uzun vadede gayrimenkulden daha iyi bir yatırım olacağına inanıyor. Yine bu ankete katılanların yarısından fazlası Bitcoin’in hisse senetlerinden daha güzel bir yatırım olacağı konusunda fikir beyan ediyor.

Madencilik şirketi yaptığı ankette, altın ve Bitcoin’i kıyaslayan bir soru yöneltiyor katılımcılara. Katılımcıların % 57’si yine Bitcoin’in altından daha değerli bir yatırım olacağı görüşünde birleşiyor.

"Ankete katılanların yalnızca % 17’si, Bitcoin’in değerinin 2030 yılına gelindiğinde 50.000 dolara ulaşmış olacağına inanıyor."
Çok garip... 2030'a kadar 100 bin dollar'ı bile sollayacağını düşünüyorum ben. Yatırım tavsiyesi değildir.

Bitcoin'in hem çok daha fazla yükseleceğini hem de daha çok yatay hareketlerle yavaş yavaş artacağını düşünmeme sebep olan gelişmeler oluyor.
Manipülasyon kaynaklı kafa karışıklığı yaşıyorum sanırım 🙂
2030 yılında 100.000 dolar mı? Biraz uzak bir ihtimal gibi. Ancak 50.000 olabilir.

2030 yılında milyonu görür 🙂 bit birimine geçeriz. Bir bit 1 dolara eşit olur 🙂 en azından hayalim bu yönde. Tabi ki zor ama kısa zamanda çıktığı seviyeleri düşününce imkanı değildir diyorum sadece...

Uzun vadede, Devletlerin ve bankaların Bitcoini kabul etmesi durumunda Bitcoin kullanımı gerçekten tam anlamı ile onaylanmış olur.
Bu durumda ciddi bir değer sıçraması olur 50 bin dolar gibi rakamları çok rahatlıkla görebilir diye düşünüyorum.

20 000 den 2 000 e indi şimdi yine 20 000 zorluyor yatırım için uygun olduğunu sanmıyorum çok tehlikeli ama 5-10 yıl içinde 100 000 geçer bence sabrı olanlar satmadan biriktirebilirler ama kim öle kim kala birikim yapılacaksa altın en iyisi en sağlamı

2030 yılında milyonu görür 🙂 bit birimine geçeriz. Bir bit 1 dolara eşit olur 🙂 en azından hayalim bu yönde. Tabi ki zor ama kısa zamanda çıktığı seviyeleri düşününce imkanı değildir diyorum sadece...
Telefondan çok net göremiyorum ama geçenlerde biraz geleceğine baktım. Sanırım 2050 ile 2060 yılları arasında 50 bin Dolar civarında olacak. Artık daha yukarılara çıkıp da o senelerde 50 bin civarında mı izler yoksa daha dillerden yeniden mi gelir, net olarak ancak bilgisayardan bakabilirsem yorum yapabilirim. Bana kalırsa 100 bin dolar bile 2030 yılı için ütobik duruyor. Hayırlısı. 🙂

şöyle bir şey var daha dünyada sadece kripto para olarak bakılıyor alışverişlerde kullanma ve bankalar tarafından kullanma daha aktif bir şekilde olursa çok rahat 50k dolar civarına gelir hatta geçe bilir bile ama tabiki toplumun kabul etmeside gerekiyor şuanlık iyi gidiyor ama ilerde ne olur bilinmez tabiki

Forum istatistikleri

Konular
13.857
Kullanıcılar
6.956
Son üye
greenwolf
Geri