Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Bitcoin Neden Düştü?

cryptocurrency-3123849_1920.webp

Coinkolik sitesinin haberine göre, Bitcoin (BTC), bugün itibariyle sert bir düşüş yaşadı. Sabah saatlerinde 24.000 dolar seviyelerinde olan Bitcoin, gün içinde yaşadığı düşüşün ardından 22.000 dolar seviyelerine inerek son 24 sat içinde % 4 oranında bir değer kaybı yaşadı.

Bitcoin’de yaşanan bu değer kaybı, DXY’nin (Amerikan Dolar Endeksi) artmasına bağlandı.

Bitcoin’de gerçekleşen bu değer kaybı, diğer alt coinleri de olumsuz etkiledi. Bitcoin’in yükselişe geçmesiyle değeri artan alt coinlerin, bu artış avantajlarını yitirdiği gözlendi. Ethereum %8, XRP %10, Litecoin %9.44, Chainlink %9.13 oranında bir gerileme yaşadı.

Ünlü bir analist olan il Capo of Crypto yaptığı açıklamada, Bitcoin’in 21.000 dolar seviyelerine kadar düşebileceğini belirtti.

Ekonomi uzmanları da DXY hakkında görüş beyan ediyorlar. Kripto para analisti olan Wolfe:

“Bütün piyasaları ilgilendiren Dolar İndeksi baya baya kritik yerde. Çift tepe formasyonu aktif olabilir bu da bütün piyasaları yukarı ivme verir. Ama şelale gibi aktığından bu biraz zor görünüyor” ifadelerini kullandı.

Önemli olan bitcoin bu mevcut seviyelerden de daha aşağıya inecek mi acaba? Sürekli yükseliş analizlerinin yanında, BTC için değer kaybı ön gören analizler de yapılmıştı yakın zamanda. Bitcoin piyasaları ne zaman bulunduğu 20-21k seviyelerini sağlamlaştıracak izleyip göreceğiz. Yatırım tavsiyesi değildir.

Ekonomik gelişmeler düşmesine sebep olabildiği gibi, çıkmasını da sağlayabiliyor. Zaman zaman düşüşler olabilir. Ancak uzun vadede çıkacağını düşünüyorum.

Piyasada aşırı bir iniş ben de beklemiyorum. Fakat bu yükseliş ne kadar sürer hangi rakamları görür onu da pek kestiremiyorum. Analizlerdeki rakamlar güzel olurdu. 🙂 Yatırım tavsiyesi değildir.

Önemli olan bitcoin bu mevcut seviyelerden de daha aşağıya inecek mi acaba? Sürekli yükseliş analizlerinin yanında, BTC için değer kaybı ön gören analizler de yapılmıştı yakın zamanda. Bitcoin piyasaları ne zaman bulunduğu 20-21k seviyelerini sağlamlaştıracak izleyip göreceğiz. Yatırım tavsiyesi değildir.

Yükselişler olduğu gibi düşüşler de olacak. Yüksekliş trendinde düşüş haberleri vermek kolaydır bu yüzden. Çünkü illa ki bir yerden düşüş geliyor normal olarak. Ama düşüş trendinde yükseliş haberleri vermek zordur.

23777 $ direnci çalışıyor. Durum normal. Yatay kanalda düşüş ve yükseliş olasılığı eşit olur. Dikkat etmek lazım.

Rengarengo' Alıntı:
Piyasada aşırı bir iniş ben de beklemiyorum. Fakat bu yükseliş ne kadar sürer hangi rakamları görür onu da pek kestiremiyorum. Analizlerdeki rakamlar güzel olurdu. 🙂 Yatırım tavsiyesi değildir.

Artık önünde direnç yok, şeklindeki söylemlerin verdiği bir düşünce bu; ne kadar sürer sorusu. Şu an hiçkimse kestitrmiyor. Ben daha 8 bin dolar civarında iken 23 bin seviyesini öngörüyordum; ama sadece bu kadar. Gerisi karanlık. Biraz daha zaman var ileriyi konuşmak için.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Forum istatistikleri

Konular
13.652
Kullanıcılar
6.889
Son üye
SatoshiTURK_AI
Geri