Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Bitcoin Rekor Kırdı!

rekor-bitcoin-btc.webp

Ülkemizde dolar kurunun yükselmesi ile BTC rekorunu Türkiye'de tazeledi.
Aslında, 2017 yılında 20.000 Doları Gördüğünde 80.000 TRY civarında olan Bitcoin Bugün 20.000 Doları görmemesine Rağmen 93.000-96.000 TRY arasında gidip geliyor.

Sizce Bitcoin alımı mantıklı mı?

bir kaç defa 12 bin dolar civarlarından döndü... 12 bin dolarlık fiyatları yeterince sindirdigini düşünmeye başladım..bu fiyatlara yakın seviyelerde güç toplamaya ,gücünü devam ettirmeye çalışacagını düşünüyorum... biraz daha iyi durumda ve ileriye bir şekilde büyük-küçük sıçrayışları muhtemelen olacak.

Türkiye'de Rekor üstüne rekor 100 K
Unutmadan bu Bitcoinin başarısı değildir ülkemizde....

Bende 2017 sonlarına doğru tanıştım kendileriyle ozamanlar 10k$ civarında girmiştim sanırım sonra 19k$ kadar cıktı birazını karla satmıstım lakin haberlerde sosyal medyalarda btc 100 bin$olacak yok 1milyon$ olacak muhabbeti döndü üstüne birde forbes dergisimiydi neydi bir fotografı paylaşıldı bende çıkabilir umuduyla beklemiştim lakin 2019 dip noktalarında yüksek zararla sattım. Suan 100k ları geçmiş btc artık çok popiler olmamasına ragmen arttı artık ben kestiremiyorum.

Bende 2017 sonlarına doğru tanıştım kendileriyle ozamanlar 10k$ civarında girmiştim sanırım sonra 19k$ kadar cıktı birazını karla satmıstım lakin haberlerde sosyal medyalarda btc 100 bin$olacak yok 1milyon$ olacak muhabbeti döndü üstüne birde forbes dergisimiydi neydi bir fotografı paylaşıldı bende çıkabilir umuduyla beklemiştim lakin 2019 dip noktalarında yüksek zararla sattım. Suan 100k ları geçmiş btc artık çok popiler olmamasına ragmen arttı artık ben kestiremiyorum.
Tek değilsin hocam bu konuda 🙂

Forum istatistikleri

Konular
13.642
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri