Neler yeni
Misafir görüntüleme limiti aşıldı
  • İzin verilen maksimum misafir görüntüleme sayısına ulaştınız
  • Bu kısıtlamayı kaldırmak için lütfen aşağıdan kayıt olun
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Bitcoin Rekora Doymuyor

Screenshot_20210219-231913_TradingView.jpg

Tesla'dan sonra MicroStrategy'in de yüklü miktarlarda bitcoine yatırım yapmasının ardından, btc rekor tazeleyerek yaklaşık 56000 dolarla yeni ath sini tamamladı, şimdi ise boğa rallisi durulmuş, inişli çıkışlı poza geçtiği gözlemleniyor. Grafikte görüldüğü üzere bir boğa uyymsuzluğu gözüme çarptı, btc nin hedefi büyük ancak onun öncesinde bir düzeltmenin gelmesini bekliyorum, bu kadar ralli koşusunun ardından biraz dinlenmeye geçeceğini düşünüyorum (YTD)

Aynen tek rakibi THY 🙂
Yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte #btc nin hedefi seneye şubat ayına kadar 100k dolar olarak belirlenmiş bazı ünlü analistler tarafından, ancak bu kadar çok yatırım yapılması ve art arda kurumsal şirketlerin #btc ye yönelmesi sebebiyle yükselişin 100k dolarla sınırlı olacağını pek sanmıyorum nedense, #btc duyuldukça artıyor, arttıkça duyuluyor, bu tırmanış nereye kadar sürecek bilinmez, ama mütiş bir fomo oluşmuş durumda, birçok yatırımcı #btc buradan alınırmı, buradan daha öteye gidermi derken #btc nin hız kesmemesi, korkuyla beraber açgözlülüğü de aynı anda tetikliyor

Forum istatistikleri

Konular
14.190
Kullanıcılar
7.193
Son üye
eeksoftware
Geri