Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Bitcoin tekrar olumluya ne zaman döner? Çok basit

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BTC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BTC

Investor
Tabii ki bir çok şekilde gösterilebilir ama ben çok basit anlatacağım. Lütfen attığım 2 resmide inceleyin.

Herkes bollinger bandını bilir tradingview üzerinden bunu açabilirsiniz veya bunu geçtim isterseniz hareketli ortalama ma20`yi açabilirsiniz.

Gördüğünüz kırmızı çizgi ister ma20 deyin ister bollinger orta hat çizgisi deyin farketmez. Bence geçmişini incelediğim üzere bunun üstünde kesinlikle tam mum kapatmalıyız. Ben şahsen buraya gidersek satış yaparım üstünde kapatırsak öyle bir daha alırım bu sayede zararım olmaz. Ama burayı kıramaz satış yerse işler sıkıntı. Aylardır kırmadığı yeri tek sefer parçaladı resmen bence retest gelmeli. Kırarsa yolumuza devam ederiz yeni hedefler çizeriz orası ayrı.

Şuan 49 bin dolar seviyesinde ama günden güne değişiyor eğimi aşağı verirlerse daha da düşer bu seviye. Neden bu seviye önemli? Çok fazla uzağa gitmeden 2018 yılını göstereceğim size. Bir aşağıdaki resme gelin.

RF0UHUNG

2017`de bitcoin ma20 üzerine atıyor ve boğa koşusuna başlıyor. Ma20`ye her düştüğünde tepkisini alıyor biraz daha fazla gidiyor. Bu sezonda bunu pek göremedik nedense. 20 bin dolardan sonra düşmeye başlıyor ilk aşamada tepki alıyor ama sonradan kırıyor. Kırdıktan sonra bir daha hiç tam mum kapatamıyor. Her yükseldiğinde "Boğa geliyor!!" diye bağırıyorlar ama daha da düşüyordu. Bu şekilde algıya kapılmayın. Tam mum demek 2 hafta demektir yani mumun yarısı aşağıda yarısı yukarıda olmayacak tamamı üstünde olacak.

lX186r73

Yukarıdaki resimden sonra nisan 2019`de ma20 üzerine çıkıyor ve 14 binlik mini boğasını yapıyor. Daha sonra pandemi döneminde ve sert düşüyor pandemiden sonra ise mayıs ayında ma20 üzerine 8000 dolar ile atıyor o günden bu güne kadar hiç kırmıyor.

Bitcoin'de kurumsal şirketlerin yüklü alım noktaları, Ethereum'da on milyon dolarlarca alım emirleri benim içimi rahat tutuyor. İkisinde de felaket destekler var. MA20 üzerinde büyük mum kapatmak için bence en fazla 2 ayımız var. Küçük bir ayı piyasası geldiyse dip dün görüldü diyorum. Ytd.

Forum istatistikleri

Konular
13.680
Kullanıcılar
6.895
Son üye
ellonmuz57
Geri