Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Bitcoin Transferinde Hızlı Onay Almak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Juf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Juf

Veteran
ViaBTC_logo.jpg

Küçük miktarlarda bitcoin transfer ettiğinizde onay süresi uzayabiliyor yani onay almadan bir kaç gün onay aşamasında kalabiliyor.

Normalde bitcoinlerin onay işlem süresi 1 blok için ortalama 10 dk ama küçük gönderimler için bu süre uzuyor çünkü maden kısmında fazla kazanç vermediği için atlayabiliyor.

Bir onay aldığınızdan sonra diğer onaylarda hızlıca gelecektir.

Peki bunu nasıl yapacaksınız ?

Viabtc sitesi sayesinde hızlıca bir onay alabiliyorsunuz. Viabtc sitesi kendileri madencilik yaptığı için size yardımcı olabilmeleri için sitelerinde hızlı onay hizmeti veriyor.

Size ait olan TX ID nizi yazdığınızda site işleme alıyor.

Bahsettiğim site : Tıklayınız.

Bu alana TX ID nizi yazabilirsiniz, genellikle 1 saatten kısa sürede onay alabiliyorsunuz.

Site tamamen ücretsizdir.

İnsanların arayıpta bulamadığı bir konuya çözüm olmuş gerçekten. Güzel bir uygulama. @SatoshiTURK bizim transferlere katkısı olur mu? 🙂
2017 de 70K TRY blockchainde takılı kaldı.
Bu siteyi o zaman keşfettim
Bir işime o dönemlerde yaramamıştı.
Bizim transferler ile ilgili ise geniş bir zamanda cüzdan alt yapısını değiştireceğiz hocam.
Kazanç şeklimiz yine bitcoin olacak ama ödemede kullanıcılacak coin değişecek.

Güzel ve bilgili bir yazı olmuş.Umarım bizim platformda bir aksaklık olmaz.
Teşekkürler.

• Like
Tepkiler: Juf
İlk kez görüyorum süpermiş gerçekten. Ben neredeyse hiç BTC transfer etmiyorum ama ihtiyaç duyarsam umarım aklıma gelir.

• Like
Tepkiler: Juf

Forum istatistikleri

Konular
13.939
Kullanıcılar
6.973
Son üye
ars
Geri