Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Bitcoin Yükseliş Trendine Geri Döndü mü?

Selam arkadaşlar, malum piyasa teknik analiz ve trend çizgileriyle takip edilecek kadar düzenli değil geçtiğimiz günlerde salınan olumsuz havaların ve borsa haberlerinin ardından merkez bankalarının açıklamalarıyla kaybettiği gücünü bugün yeniden kazanan bitcoin deki bu çıkış sizce sürecek mi? Yoksa anlık bir toparlama mı dersiniz. Bana kalırsa ABD başkanı John Bidon 'nın yatırım açıklamaları sebebiyle tekrar çıkış başladı fakat asıl kritik gün bana kalırsa 30 Nisan, kripto paralar için önemli bir gün olacak diye düşünüyorum. Ve yabancı borsadaki hesaplarımız ne olacak? Bu konuda fikriniz varsa sizler de paylaşırsanız sevinirim.

İyi forumlar

Joe Bıden olduğu sürece bitcoin fazla fazla etkilenecek iyi veya kötü.
Temennimiz kötü olmasın da.

Bence hayır dönmedi. Geçen konu açmıştım 54 bine tepki yükselişi gelecek diye sadece tepki yükselişi yapıyor. Kalıcı ve uzun vadeli olması için 60 bin seviyelerine atması gerekir bence. Sadece kendi fikrim bunlar yatırım tavsiyesi değildir.

Türkiye de resmi olarak crypto alışverişlerde durdurulacak
Kripto para piyasasında coin fiyatlarını Türkiye'de ki ufak bir gelişme etkilemez. Hele ki BTC fiyatını hiç etkilemez.
30 Nisan sadece Türkiye'de yaşayan yatırımcılar için önemli bir gün olacak. Ha derseniz ki Türkiye'de tamamen yasaklıyorum, o zaman farklı.
Onun haricinde BTC fiyatı üzerinde etkisi olması mümkün değil.

Selam arkadaşlar, malum piyasa teknik analiz ve trend çizgileriyle takip edilecek kadar düzenli değil geçtiğimiz günlerde salınan olumsuz havaların ve borsa haberlerinin ardından merkez bankalarının açıklamalarıyla kaybettiği gücünü bugün yeniden kazanan bitcoin deki bu çıkış sizce sürecek mi? Yoksa anlık bir toparlama mı dersiniz. Bana kalırsa ABD başkanı John Bidon 'nın yatırım açıklamaları sebebiyle tekrar çıkış başladı fakat asıl kritik gün bana kalırsa 30 Nisan, kripto paralar için önemli bir gün olacak diye düşünüyorum. Ve yabancı borsadaki hesaplarımız ne olacak? Bu konuda fikriniz varsa sizler de paylaşırsanız sevinirim.

İyi forumlar
Bana kalırsa şu an olumlu bir hava var bu hava korunabilirse ilerde btc den bir yükseliş daha beklenebilir ama öncesinde bir süre yataya bağlayıp güç kazanması lazım ani bir yükseliş yaparsa aynı hızla dibi görme ihtimali çok yüksek geliyor bana. Bir süre bu seviyeler de ilerlemesi iyi olur.
30 nisana gelince valla ne olabileceği hakkında tahmin türütmek zor geliyor yabacı borsalardaki hesaplara bence bir şey yapamazlar ancak yatırımcı o paraları nakite çevirmeye niyetlendiklerinde vergiye tabi tutulur nakit para bankaya gelince orada bir işlem yapılır diye tahmin ediyorum bekleyip görücez. YTD

Forum istatistikleri

Konular
13.642
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri