Neler yeni

Bitcoindeki zararımı nasıl telafi edebilirim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Çake
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Burada veya herhangi bir forumda yatırım tavsiyesi almayınız, kendiniz inceleyiniz ve yolunuzu çiziniz. @Teknik Analiz hocamızın konularını takip edin. Bitcoin'de yatırımınız varsa. Keza @blockchain hocamızı da yakın takibe almanızı öneririm.

Haricindeki altcoinler için forumda gezerek bilgi alabilir. Wiki bölümünü uğrak noktalardan biri haline getirebilirsiniz. Zararınızı başkalarının salt tavsiyelerine göre yönlendirirseniz ileride daha büyük zararlar ettiğinizde pişmanlığını çok yaşarsınız.

Bitcoinden +20k kazanç elde etmiş olsanız da böyle düşünür müydünüz acaba? Bu işin kaybettirmesi de kazandırması kadar normal. Bunu bilerek, kabul ederek yatırım yaparız. Neyse, bakıyoruz ki zarardayız, eğer bir aciliyeti yoksa bekleyebiliriz.
Altın aldınız, düştü fiyatı mesela, hemen satar mısınız onu ? Bu da o mantık.. (yatırım tavsiyesi değildir)

Tam 1 ay önce bitcoine 20 bin tl yatırdım fakat değeri çok düştü ve telafi etmem gerekiyor ama pek fazla yöntem bilmiyorum. Elimde kalan parayla nasıl bir yol izlemeliyim.

Selamlar Arkadaşım. Benim bu konuda naçizhane görüşüm ve genelde piyasada kabul görmüş yöntem beklemek yani uzun vadeci olmak.Yazdıklarım kesinlikle herhangi bir yatırım tavsiyesi veya al/sat önerisi değildir.

Forum istatistikleri

Konular
13.696
Kullanıcılar
6.897
Son üye
Ali4533
Geri