Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Bitcoine noluyor ?

Dünden bügüne yüzde 7'lik değişimle bitcoin 49 binlere geriledi. Sizce bunun arkasında yatan sebepler ne olabilir ? Gün geçtikçe coinlere artan ilgi olumsuz etkilemiş olabilir mi? Bu beni biraz korkutuyor açıkcası daha da düşer mi düşmez mi düşüncesi içindeyim. Acaba yatırım yapıp yükselmesini beklemek mantıklı olur mu yoksa 40 binlere geriler mi? Kafamda deli sorular var.

Bitcoin teknik analizi yine ilginç olan bir coin ne olacağı belli olmuyor dün yüzde 2'lik artış varken şu an yüzde 7 lik gerileme yaşandı ve bu az bir miktar değil. Herkes yatırım yapmaya döndü düştüğü için. Sizce bu mantıklı mı ? Sizin düşüncelerinizi de merak ediyorum. Sadece BTC değil diğer tüm coinlerde de bir gerileme mevcut. Bu akıllara şu soruyu getiriyor. Acaba kripto paralar bitiyor mu ? Ve ya düşük paralarda dönmeye devam mı edicek.

Yıl sonu 100 bin dolar olması beklenen BTC bu tarz gerilemelerle neyi amaçlıyor merak ediyorum. Tabii o 100 bin dolar olacağı bir tahmin. Ama benim düşüncemi soracak olursanız şu an ki gerileme bir gözdağı tarzı bir şey 😀. Yine de yıl sonunda iyi miktarlara geleceğini düşünüyorum. Tabii ki YTD.

Yazdıklarımın hepsini okuduysanız ne mutlu bana. Sizin de düşüncelerinizi fazlasıyla merak ediyorum. Cevaplarsanız sevinirim.

Bitcoinin düşme sebeblerinden biriside hindistanın kripto para alım satımı yasaklamış olması diye düşünüyorum tabiki bunun içindede ABD merkez bankasınında eli vardır. YTD

Forum istatistikleri

Konular
13.732
Kullanıcılar
6.904
Son üye
KriptoMax
Geri