Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Bitexen güvenilir mi?

şkörtıl

Crypto Curious
Bitexen, Türkiye merkezli İTÜ ARI teknokent teknoloji geliştirme bölgesinde çalışan Bitexen Teknoloji a.ş. tarafından geliştirilmiş bir online dijital varlık alım satım platformudur.

Peki siz değerli dostlar bu alım satım platformu hakkında ne düşünüyorsunuz? Tosuncuk veya Thodex gibi olaylara sebep olabilir mi?

Bitexen ilk kurulduğu zamanlarda Türkiye merkez bankasına ait olduğu iddia edildi.Bu haberi ortaya atamalarının sebebi ise kullanıcı güvenini sağlayıp müşteri toplamak idi.Tabi sonrasında ise merkez bankası bu iddiayı yalanlandı.Bitexen sadece bir üniversite kampüsünde kurulmuş özel bir şirket diğer şirketler gibi güvenilir olduğu tartışmaya açık.

Bitexen ilk kurulduğu zamanlarda Türkiye merkez bankasına ait olduğu iddia edildi.Bu haberi ortaya atamalarının sebebi ise kullanıcı güvenini sağlayıp müşteri toplamak idi.Tabi sonrasında ise merkez bankası bu iddiayı yalanlandı.Bitexen sadece bir üniversite kampüsünde kurulmuş özel bir şirket diğer şirketler gibi güvenilir olduğu tartışmaya açık.
Genelde YTÜ'de, ama birçok farklı üniversitede olan Teknopark'larda genç girişimciler şirket açıyor, sonra oraya o üniversitenin adını yazarak güvenilirlik toplamaya çalışıyorlar. Bitexen de yanlış hatırlamıyorsam Merkez Bankası dışında Yıldız Teknik Üniversitesi projesiymiş gibi çıkmıştı yola. Teknopark'taki şirketlerden biri olmak ayrı bir şey. Bu şekilde üniversite isimlerinin güvenilirliği arkasına saklanan projelerin oltalamasına dikkatli olun.
Burada Bitexen için konuşmuyorum. Bitexen'de üyeliğim var, işlem de yaptım ama güvenlidir veya değildir diye yorum yapamam.

Kripto para borsasında alım satım yaparken kullandığım tek uygulama paribu.Şuan da da yerli yabancı televizyonlarda hale hazırda reklamları yapılıyor.Bu demekti ki Paribu resmileşmiş ve güvenilir dir.Diğer kripto para siteleri ise sadece İnternet üzerinde reklamı var.Yani bir bakıma güven vermiyor.YTD

Forum istatistikleri

Konular
13.636
Kullanıcılar
6.886
Son üye
Geldimgeldimpatlama
Geri