Neler yeni

BitTorrent (BTT) Grafik Analizi, AL-Sat Sinyalleri 30.04.3021

Teknik Analiz

Influencer
Süper Moderatör
Merhaba arkadaşlar. BitTorrent takipçisi çok olduğu için Bitcoin hareketlenmeye başlamışken BTT ne olur, şeklinde sorular artmaya başladı. Bu yüzden merak edenlere yönelik genel durum hakkında bir güncel bilgi vermek istedim. Başlayalım hemen.

BTTUSD SAATLİK GRAFİKTE AL SİNYALİ
IMG_20210430_222947_603.webp

BTT saatlik grafikte AL pozisyonu 15 saattir devam ediyor. Son iki saattir düşüş meyilli çalışıyor; fakat durum şimdilik normal. Saatlik grafikte BTT 0.0067$ ile 0.0072$ seviyeleri arasında seyrediyor. Bu kanalda çok küçük hareketlerle aşırı yatay seyrediyor ve 0.0070$ seviyesinin üzerinde kaldıkça saatlik grafik için hedefte 0.0078$ seviyesi var olacak. Aşağıda ise 0.0065$ bekliyor.

BTTUSD 4 SAATLİK GRAFİKTE KARAR AŞAMASI
IMG_20210430_223030_185.webp

BTT 4 saatlik grafiğinde ise 0.0071$ seviyesinin üzerinde kaldığı sürece AL pozisyonu bu gece mümkün olacak. Bu sinyal ile fiyatlar biraz daha hız kazanmış olacak ve hedefte yine 0.0078$ seviyesi kolay olacak. Daha yukarısı için günlük grafiğe bakacağız. Aşağıda ise 4 saatlik grafik için yine 0.0065$ seviyesi var.

Önemli olan 4 saatlik grafikte AL pozisyonunun oluşması ve bunun için saatlik grafiğin biraz düşüşe geçmesi şart. İzlemeye devam ediyoruz.

BTTUSD GÜNLÜK GRAFİKTE SAT SİNYALİ
IMG_20210430_223102_082.webp

BTT günlük grafikte SAT sinyali tam olarak 15 gündür devam ediyor. Dik bir yükseliş gösterdikten sonra çok da dik veya sert olmayan bir düşüş trendi ile sadece ufak bir düzeltme yaşadığını söyleyebiliriz. Haftalık ve aylık grafiklerin de AL pozisyonunda olması ana yükseliş trendinin devam ettiğinin en güzel göstergesi.

BitTorrent günlük grafikte sahaba kadar yukarı yönlü çalışmalar devam ederse yarın veya sonraki gün AL pozisyonu başlar ve fiyatlar hız kazanarak ilerler. Bu hareket için önemli bir şart olan 0.0080$ seviyesinin geçilmesi. Bu seviye geçilir ve kalıcı olunursa BTT rahat bir nefes alır ve ilerledikçe ilerler.

BTT için Bitcoin etkisinin büyük olduğunu ifade etmeden geçemem.

Daha önce belirttiğim destek ve dirençleri tekrar verip yazıyı bitireyim.

Günlük grafikte BTT için aşağıda 0.008$ ve 0.003$ seviyesi bekliyor. 0.008$ üzerinde devam ettiği sürece yukarıda 0.012$ ve 0.013$ seviyeleri zor değil.

Günlük grafikte BTT için yukarıda 0.013$ seviyesi bekliyor. Bu seviyeyi 0.015$ seviyesi ile daha önce tahmin etmiştik. Burası tekrar geldiğinde günlük grafiğe göre belirlediğim 0.05$ seviyesi kolay olur.

Tabii günlük grafiğe göre tespit edilen bir seviye olduğu için hemen gelmeyeceğini de hatırlatmak isterim. Daha yukarısı da var tabii ama önce aradaki 0.019$, 0.023$, 0.025$, 0.028$... gibi ara dirençleri başarıyla kırması gerekiyor. Bunlar zor seviyeler değil açıkçası. İzliyoruz.

Başarılar diliyorum.

Analizlerim hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir, genel durumu belirlemek içindir. Bu analizler al/sat yapmaya uygun değildir. Bu analizlere dayanarak yapılan alım veya satımlardan doğacak zararlardan yatırımcı sorumludur.

0.0067 üstünde güzel seyrediyor bir süredir. Ben renko grafiklerine biraz çalışmaya başladım henüz test yorumlarındayım ama şu an bulunduğu nokta çok defa denenmiş geçmişte de. 0.0076$ seviyesine güzel bir yolculuk yapabilir duruyor ki senin 0.0078$ seviyesiyle örtüşüyor. En azından bir sonraki kapalı aralığı 0.0074-0.0078 olursa sonraki yukarı kırılmayı sevindirici şekilde yapabilir. YTD.

0.0067 üstünde güzel seyrediyor bir süredir. Ben renko grafiklerine biraz çalışmaya başladım henüz test yorumlarındayım ama şu an bulunduğu nokta çok defa denenmiş geçmişte de. 0.0076$ seviyesine güzel bir yolculuk yapabilir duruyor ki senin 0.0078$ seviyesiyle örtüşüyor. En azından bir sonraki kapalı aralığı 0.0074-0.0078 olursa sonraki yukarı kırılmayı sevindirici şekilde yapabilir. YTD.
Evet hocam. 0.0078$ önemli fakat daha önemlisi 0.0080$ bu seviyenin üzerinde önümüzdeki günlerde çıkacak ve o zaman BTT yepyeni rekorlara gidecek. Bitcoin etkisi dahilinde tabii.

Yatırım tavsiyesi değildir.

Hocam biraz önce *** tl yatırdım. Acaba be olur. YTD
Öncelikle miktarınızı gizledim. Sonra da hocam keşke yatırmadan önce kendi araştırmanızı yapsaydınız, artık yatırmışsınız kaldı ki yatırmadan önce de size olur ya da olmaz diye dönüt yapamayız bu kesinlikle sizin sorumluluğunuzda.

Öncelikle miktarınızı gizledim. Sonra da hocam keşke yatırmadan önce kendi araştırmanızı yapsaydınız, artık yatırmışsınız kaldı ki yatırmadan önce de size olur ya da olmaz diye dönüt yapamayız bu kesinlikle sizin sorumluluğunuzda.
Hocam bir sürü paragraf ve grafik paylaşılmış ya zaten?
Gırafikleri bilmediğim için hocam pek fazla vaktim olmuyor çalıştıgım için. En kısa sürede onları da ögrenecem. Ama uzun vadeyle bırakacam.

Gırafikleri bilmediğim için hocam pek fazla vaktim olmuyor çalıştıgım için. En kısa sürede onları da ögrenecem. Ama uzun vadeyle bırakacam.
Kendi analizini kendin yapsan daha sağlıklı olur hocam. Başkalarının hayali senin gerçeğin olamaz. Yukarıda anlattıklarım benim hayalim. Sen kendine geçek bir şeyler bul. 🙂

Forum istatistikleri

Konular
13.681
Kullanıcılar
6.895
Son üye
ellonmuz57
Geri