Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

BitTorrent İçin Kritik Süreç!

btt.webp

BitTorrent (BTT) İçin Kritik Süreç!​

BitTorrent için kritik bir süreç işliyor. Aslına bakarsanız BitTorrent ekseninde tüm zamanlar için kritik süreç tabirini kullanmak mümkün. 10 kuruş seviyesinden çoğu kişinin toplamış olduğu BTT'ler maalesef ki kullanıcılarda hayal kırıklığına sebep oldu.

BTT'nin çilesi aslında ünlü teknoloji devlerinin blockchain ağına sürekli olarak müdahalede bulunmasıyla başladı.

Birisi bir tweet atıyor ve Bitcoin piyasasına bağlı olarak tüm piyasa bir anda alt üst oluyor. Bitcoin için iyi bir gelişme olunca alt coinlerde de belli bir oranda iyileşme gözlendiği oluyor. Bu iyileşme için misal olarak onda bir oranına işaret edecek olursak; kötü bir tweet sonrası Bitcoin'e bağlı bir düşüşten etkilenen alt coinlerdeki düşüş neredeyse onda dokuz oranını bulabiliyor.

Mübalağa ettiğimi düşünüyordum bu fikre kapıldığımda. Fakat görünen köy kılavuz istemez. Mübalağa yok, tweetler ile yönlendirilen bir piyasa var.

Ne kadar daha bu sistem böyle işler bilinmez ama BTT bir türlü önceki seviyesinde bir adım atıp doğrulamadı maalesef.

Bir teknoloji devinin Dogecoin tweetlerini örnek alarak BitTorrent paylaşımı yapan BTT yöneticisi ise bu hamlesiyle bir artı elde edemedi maalesef.

Bitcoin için teknoloji devinin olumsuz açıklamaları sonrası çöken piyasa ne zaman toparlanır belli olmaz fakat BTC eski yüksek seviyesini tekrar görse bile BTT bu süreçte yaşanabilecek yeni bir genel düşüşten yeniden etkilenirse artık kısa vadede toparlanma ihtimali kalır mı kestirmek zor. Süreç aylara hatta yıllara mı yayılır izleyip göreceğiz.

Umarım BTT sağlam bir yükseliş sergileyerek piyasada tutunmayı başarır.

Yatırım tavsiyesi olmamakla beraber siz bu durumu nasıl değerlendiriyorsunuz?

Yatırım tavsiyesi değildir.

Ben aslında yaşanılanları bir kenara bırakarak ilk bir kaç coinimden birisi olan BTT hakkında geleceğe dair güzel bir kariyer bekliyorum.

YTD.
İlerisi için ben de aynı kanıda olsam da kısa vadede sürekli düşük fiyatta geziyor maalesef.

Umut yok gibi BTT den ama hayırlısı diğer coinler hakkında bilhassa ADA hakkında ayrıntılı bir analiz yaparsanız mutlu oluruz.
ADA da takibimde, şuan için Bitcoin'de sert rüzgarlar eserken temkinli hareket etmekte fayda var. Detaylı incelemeler yaparız tabii ki. İyi forumlar.

Yatırım tavsiyesi değildir.

BTT güzel bir proje olsa da maalesef beni hayal kırıklığına uğrattı.
Özellikle Justin Sun'un anlamsız hareketleri, emin adımlarla ilerleyen BTT'ye zarar verdi ve vermeye devam ediyor.

Forum istatistikleri

Konular
13.642
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri