Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Blockchain.com XRP Alım Satımını Durduruyor

ripple.webp

ABD'de SEC tarafından Ripple'ye açılan davanın etkileri sürmeye devam ediyor. Çeşitli borsaların delist ve alım satım faaliyetlerini durdurmasının ardından, XRP kötü günler yaşamıştı. Bir kötü haberde Blockchain.com'dan geldi. popüler borsa 12 Ocak tarihi itibariyle XRP ile yapılan alım satım işlemlerini askıya alacağı duyuruldu.

Koinbülteni sitesi tarafından servis edilen haberde, Blockchain.com sitesinin resmi açıklamasına yer verilerek, XRP varlıklarının borsa üzerinden tutulmaya devam edilebileceğini ancak bahse konu tarihten sonra alım satım işlemlerini gerçekleştiremeyeceği notu düşüldü. Yani borsa bir cüzdan vazifesi görmeye devam edecek.

Ripple, son zamanlarda yaptığı airdrop ile değer kazanmasına karşın, SEC cephesinden gelen dava haberiyle büyük bir darbe aldı. Dava süreci devam ettiği sürece de toparlanabilecek gibi durmuyor

Bunların XRP'yi neden lşstelediklerini de anlamıyorum. XRP olmamalıydı en başta. Yakışmıyor o listeye.

Forum istatistikleri

Konular
13.642
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri