Neler yeni

Blockchain Expo World

turkiyenin-ilk-blokchain-metaverse-expo-fuari-istanbulda-1654871648.webp

Yıl sonuna doğru İstanbul' da düzenlenecek olan Blockchain Expo World , Türkiye'de ilk kez İstanbul fuar merkezinde yapılacak.
Verilen bilgilere göre fuar , 22 - 25 Aralık 2022' de yapılacak olup blockchain ve metaverse üzerine düzenlenecek.

Yapılan duyurulara bakıldığında fuarın kapsam alanları ;
Metaverse , NFT , WEB 3.0 , Mining , DAO , DeFi , Gamefi , Cryptocurrency alanları olup bu alanlarda dünyaca ünlü isimleri de konuşmacı olarak ağırlayacak.

Bu fuar , dünya da ilk kez iki evrenin tek fuarda olması açısından çok ayrıcalıklı olup bu fuarın İstanbul'da yapılacak olmasının ülkemiz adına çok farklı adımlara yol açacağını düşünüyorum.
Aynı zamanda bu fuarın , fuarda yer verilen konular üzerine Ülkemizin daha hızlı sonuçlar elde etmesine ön ayak olacağına inanıyorum.
Tarihe baktığımızda , dünyada ilk kez kategorisinde anılan ülkelerin, o konularda bir adım daha önde olduğunu söyleyebiliriz. Peki sizce bu kader ülkemiz adına da böyle sonuçlanır mı?

Verilen bilgilere göre fuarda , HGR fuarcılık ve birçok yatırımcı firma kripto para dağıtacak yani fuarda kripto para kazanma şansı da olacak.
Fuar İstanbul Fuar Merkezi'nde yapılacak olup , 3 farklı salon ve 15.800 metrekare alandan oluşacak.

Türkiye'nin bu hamlelerle kripto varlık borsa hacminde , Dünya'da 4. Avrupa'da ise 1. sıraya yerleştiğini verilen analiz sonuçlarında görebiliyoruz.

Bu sonuç da Türkiye'nin başından beri gerek çalışmalarıyla gerek açıklamalarıyla bu gelişmelerin merkezinde yer sahibi olma çabalarının boş olmadığını, istediği noktaya doğru ilerlediğini gösteriyor aslında.

Forum istatistikleri

Konular
13.696
Kullanıcılar
6.897
Son üye
Ali4533
Geri