Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Bondly İçin Fırsat Olabilir Mi?

Bonarous

Influencer
1617879178849.webp

Bondly, Polkadot ekosisteminde çalışan bir NFT platformu. Cardano'nun desteğini ve yatırımını almış bir platform. FD7 Ventures firması da Cardano ve Polkadot ağlarında çalışan NFT projelerine yatırım yapmayı amaçlıyor, aralarında ince eleyip sık dokuyarak yatırım yapıyor.

Cardano kurucusu Hoskinson, 20 Mart'ta attığı tweette Cardano Ekosistemini ve yol haritasını paylaştı

Bondly, NFT pazarında sıkça kullanılan bir e-ticaret sitesi. YouTuber Logan Paul, bu platformda 24 saat içinde 5 milyon dollarlık NFT satmış.

Geçen senenin son ayından beri piyasada olan coin, diğerleri gibi 20 kat - 50 kat - 100 kat yapmamış. https://www.bondly.finance web sitesini inceleyince özenli bir roadmap görüyorum. Tokenın fiyatı da 20 Şubat'tan beri $0,76 ile $0,40 arasında dalgalanıyor. 1-2 gün hariç neredeyse tüm hareketleri BTC ile paralel. Ben kısa vade için sepete $0,55'ten bir miktar koyuyorum, önümüzdeki birkaç günde hareketlenme olacağını düşünüyorum. Bu arada Uniswap'ten aldığımı da belirteyim. Bir de piyasa değeri bakımından 538. sırada ve önü açık bir NFT projesi olduğu için Binance listeleme ihtimalini de olası görüyorum ama bu kısa vadede olur mu onu bilemeyiz tabi.

Yatırım tavsiyesi değildir. Sorumluluk reddi beyanı ve feragatname imzamda yer almaktadır.

hocam Uniswap e bağlayacağım cüzdana BSC BEP20 ile eth gönderdim ancak bununla nasıl alış yapabilirim? ERC-20 olmadığından eth sıfır gözüküyor.

Bondly'i geçen ay sepetime koymuştum bir miktar. Sonrasında küçük bir karla sattım. Sabredemedim yani. Ünlü bir analistin dikkat çektiği coinler arasındaydı o zaman. Ben Uniswap'tan alamadım ama. Kucoin idi yanlış hatırlamıyorsa. Sonrasında kıpırdandı ufaktan. Tekrar sepete atabilirim bir miktar. YTD.

hocam Uniswap e bağlayacağım cüzdana BSC BEP20 ile eth gönderdim ancak bununla nasıl alış yapabilirim? ERC-20 olmadığından eth sıfır gözüküyor.
Uniswap, Ethereum tabanlı hocam. Ethereum'u herhangi bir borsaya geri çekip Erc20 ile cüzdana geçirmeniz lazım. O da hiç yoktan $12 transaction fee…

evet hocam ölüsü 20 dolar, gate.io. da varmış oradan aldım, tw deneyene kadar al gönder dönüştür boş yere bir sürü fee ödedim. 😀
Sağlık olsun. 🙂 Umarım karşılığını verir.

Yarısını $0,67'den satışa koymuşum haberim yok. 🙂 %20 kâr aldım diğer yarısı duruyor bakalım onu da $0,80'e koyuyorum. Dediğim gibi uzun vadeli düşünmüyordum zaten.

Forum istatistikleri

Konular
13.642
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri