Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Borsada Token Listemek Hakkında

Merak ettiğim birkaç soruyu burada sormak istiyorum:

1. 1 milyon token ürettim ve bunları "walletconnect" üzerinden yüklediğimi varsayalım. Bu tokenları borsada listelemek istesem, borsaya ne kadar token göndermem gerekiyor? Yoksa otomatik olarak walletconnect'ten mi çekiliyor?
  2. Diyelim ki borsaya 900.000 token gönderdim. Bu durumda tokenlar satıldığında ben nasıl para kazanıyorum? Örneğin, satış 1 dolardan başladı, bu durumda bana ödeme nasıl yapılacak ve parayı kim gönderiyor?
  3. Farz edelim ki X borsasında tokenım 1 dolardan satışa çıktı ve ertesi gün fiyatı 2 dolara yükseldi. Eğer token başka bir borsada da listelenirse, bu borsadaki fiyat güncel olarak diğer borsadan mı alınır yoksa global bir sistem mi var?

Sorularım belki saçma gelebilir, ama bilgim olmadığı için sormak istedim.

1 milyon token ürettim ve bunları "walletconnect" üzerinden yüklediğimi varsayalım. Bu tokenları borsada listelemek istesem, borsaya ne kadar token göndermem gerekiyor? Yoksa otomatik olarak walletconnect'ten mi çekiliyor?
borsa, proje ve total arz'a göre değişiyor. net bir şey söylemek zor borsa ile iletişime geçmelisiniz. dağılıma bağlı olarak makul rakamlarda olabilir yüksek rakamlarda olabilir.

Diyelim ki borsaya 900.000 token gönderdim. Bu durumda tokenlar satıldığında ben nasıl para kazanıyorum? Örneğin, satış 1 dolardan başladı, bu durumda bana ödeme nasıl yapılacak ve parayı kim gönderiyor?
900.000 token borsanın kendisine istediği tokenmi yoksa likidite mi? sordugunuz sorular ucu açık sorular.

Farz edelim ki X borsasında tokenım 1 dolardan satışa çıktı ve ertesi gün fiyatı 2 dolara yükseldi. Eğer token başka bir borsada da listelenirse, bu borsadaki fiyat güncel olarak diğer borsadan mı alınır yoksa global bir sistem mi var?
diğer borsalar ile aynı olacaktır. ilk girişte ufak pump/dump olur fakat fiyat oturur.

Forum istatistikleri

Konular
14.095
Kullanıcılar
7.049
Son üye
slhttnkndk
Geri