Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Böyle bir grafik görseniz ne yaparsınız?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haluk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Deneme yanılma yöntemiyle şu işlem hacimlerinin, daha doğrusu hacim patlamalarının olası etkilerini beraber bir seyredelim mi ?

Alttaki grafik radarıma takıldı...Aldım veya sattım önemi yok. Sadece alttaki yeşil hacim barına odaklanalım, bakalım en fazla 1 ay içinde ne olacak, böyle bir hacim patlaması neyin işareti hep birlikte bir test edelim. Bende ne olacağını merak ediyorum heyecanla. (grafik günlük)

Grafikte gözüken hacim patlaması çok yeni , 15.02.2021 tarihli .

Ekran Görüntüsü (1561).png

Forum üyesi arkadaşlardan kesinlikle yorum bekliyorum , belki iyi bir şeylere vesile olacak tartışmamız. 🙂

@Bonarous hocam özellikle siz ne yaparsınız bu tür grafik görseniz mesela, özellikle merak ettim .

128 gündür haftalık grafikte hedef olarak duran ve sürekli ulaşmaya çalıştığı 0.34 seviyesine ilk defa ulaşmış hocam. Böyle bir zıplama yapması normal. Sırada 0.53 ve 0.92 var.

200 milyon tane hive mi alınmış anladığım kadarıyla
Eğer böyle bir durum varsa birileri bu hiveleri tepeden itelemek için aldı 😀
Bu da hivenin x2 yapacagını gösterir en kötü 😀

128 gündür haftalık grafikte hedef olarak duran ve sürekli ulaşmaya çalıştığı 0.34 seviyesine ilk defa ulaşmış hocam. Böyle bir zıplama yapması normal. Sırada 0.53 ve 0.92 var.
Teşekkürler hocam... Her şey bir tarafa , sadece bu tür bir hacim patlamasında ne düşünürsünüz.. Elinizde varsa ne yaparsınız , elinizde yoksa ne yaparsınız mesela... Veya sadece seyreder misiniz ?

200 milyon tane hive mi alınmış anladığım kadarıyla
Eğer böyle bir durum varsa birileri bu hiveleri tepeden itelemek için aldı 😀
Bu da hivenin x2 yapacagını gösterir en kötü 😀
teşekkürler.... x2 diyorsunuz .... Zaman olarak 1 aylık hayali yatırım zamanlaması yaptık diyelim ...Bakalım x2 tahmininiz ne olacak.

Teşekkürler hocam... Her şey bir tarafa , sadece bu tür bir hacim patlamasında ne düşünürsünüz.. Elinizde varsa ne yaparsınız , elinizde yoksa ne yaparsınız mesela... Veya sadece seyreder misiniz ?
Rüca ederim hocam. Böyle bir hacim yükselişi esnasında eğer haberim olur ve geç kalmazsam (yani ekran başındaysam) elimde varsa kesinlikle satarım. Çünkü aşağı doğru aynı sertlşkte bir düşüş gelecek ve başlangıç noktasına geri dönecek, biliyorum. Elimde yoksa yine aynı sebepten dolayı kesinlikle heya an yapıp almam.

Elimde yoksa seyrederim. En azından 4 saatlik bir düzeltmenin gelmesini beklerim alım için.

Özellikle etiketlediğin için teşekkürler hocam. Grafik okumada, analiz yapmada, indikatör kullamında oldukça acemiyim. Elimde Hive olmasa, alış yönlü hacim patlaması yaptığını görsem ne yapardım... Şu andaki gibi fiyatına hiçbir şey etki etmediğini görsem borsada işlem yapmak için tuttuğum BTC'nin %10'uyla alıp bir hafta izleyebilirdim ama şu an öyle bir şey yapmayı düşünmüyorum. Elimde varsa yeşil çubuğu görüp de satış yapmazdım ona eminim. Gözde olmayan, aylardır hakkında tek haber çıkmayan bir altcoinde bu şekilde alış yapan kişiler illa bir şey biliyor olmalı. Dinamiti yerleştirmiş patlatmayı bekliyor olabilirler.

Hive Steem blockhainden çatallanarak oluşmuş bir kripto para. Sorduğun soru bu değil biliyorum @haluk hocam. Ama Hive balinaları da bu boğalardan artık pay istiyor diye algılardım. Piyasada hepsi düşerken özellikle yüksek bir yeşillik olayı tam Hive balinalarına göre bir durum. Geçen seferki astronomik yükselişte de benzer şekilde davranmışlardı. (Steem'de). Balinaların %90'ının Hive'e geçtiği düşünüldüğünde benzer bir strateji görülebilir. Bir miktar yatırabilirdim. YTD.

Özellikle etiketlediğin için teşekkürler hocam. Grafik okumada, analiz yapmada, indikatör kullamında oldukça acemiyim. Elimde Hive olmasa, alış yönlü hacim patlaması yaptığını görsem ne yapardım... Şu andaki gibi fiyatına hiçbir şey etki etmediğini görsem borsada işlem yapmak için tuttuğum BTC'nin %10'uyla alıp bir hafta izleyebilirdim ama şu an öyle bir şey yapmayı düşünmüyorum. Elimde varsa yeşil çubuğu görüp de satış yapmazdım ona eminim. Gözde olmayan, aylardır hakkında tek haber çıkmayan bir altcoinde bu şekilde alış yapan kişiler illa bir şey biliyor olmalı. Dinamiti yerleştirmiş patlatmayı bekliyor olabilirler.
Teşekkürler..
İsimsiz bir grafik olsun bu... Ne olduğunu , hangi coin olduğunu bilmiyoruz.
Geçmiş hacimlerden, daha doğrusu hacimsiz geçen günlerden anlaşılıyor zaten hocam.. Kıyıda köşede kaldığı, dikkatlerden uzak olduğu ..

Hive Steem blockhainden çatallanarak oluşmuş bir kripto para. Sorduğun soru bu değil biliyorum @haluk hocam. Ama Hive balinaları da bu boğalardan artık pay istiyor diye algılardım. Piyasada hepsi düşerken özellikle yüksek bir yeşillik olayı tam Hive balinalarına göre bir durum. Geçen seferki astronomik yükselişte de benzer şekilde davranmışlardı. (Steem'de). Balinaların %90'ının Hive'e geçtiği düşünüldüğünde benzer bir strateji görülebilir. Bir miktar yatırabilirdim. YTD.
Teşekkürler hocam....
Filmi izleyelim bakalım sonu ne olacak...Kahveler benden...

Konuya gözü değen, kendince bir yorum yaparak katkı verirse sevinirim arkadaşlar...

Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
13.636
Kullanıcılar
6.886
Son üye
Geldimgeldimpatlama
Geri