bakis
Trader
- BNB
- 0,00001300
BSC ağı üzerinde bir swap yapacağım ama cüzdanımda fee ücretini ödeyecek bnb kalmamış. En az yükleme 50 dolar. Çok çok az bir miktar BNB'yi nasıl elde edebilirim?
Binance veya herhangi bir yerden kısa süre içinde 50 BNB elde edebileceğini sanmıyorum.BSC ağı üzerinde bir swap yapacağım ama cüzdanımda fee ücretini ödeyecek bnb kalmamış. En az yükleme 50 dolar. Çok çok az bir miktar BNB'yi nasıl elde edebilirim?
Binance TR de komisyonu çok düşüktü hatırladığım.BSC ağı üzerinde bir swap yapacağım ama cüzdanımda fee ücretini ödeyecek bnb kalmamış. En az yükleme 50 dolar. Çok çok az bir miktar BNB'yi nasıl elde edebilirim?
BSC ağı üzerinde bir swap yapacağım ama cüzdanımda fee ücretini ödeyecek bnb kalmamış. En az yükleme 50 dolar. Çok çok az bir miktar BNB'yi nasıl elde edebilirim?
Ben de aynı dertten muzdarip olduğum için şimdi baktım Binance TR'ye. BEP20'ye minimum BNB çekim tutarı 0,035'miş. Teşekkürler hocam dert çözdün valla. 🙂Binance TR de komisyonu çok düşüktü hatırladığım.
İyi ki bakmayı unuttuğum konuları gezmişim. Çok işe yarar bilgi oldu, keşke 3-4 gün önce görseydim.Binance TR de komisyonu çok düşüktü hatırladığım.