Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

bsscan de token tracker kısmı çıkmıyor

satoshi hocamızın videosunu izleyerek bire bir aynı şeyler yaptım ve token kurdum.Fakat bsscande token adresini yazdığımda karşıma token tracker kısmı çıkmadı ve holders transfers kısmı çıkmadı.tokenı doğruladım yanlış yaptığım bir şey mi var düzeltebileceğim bir şey var mı ? cevaplayan herekese teşekkürler...

kontrat adresini alabilirmiyim? telegramdan doğruladım demiştiniz kontratıda bi inceleyelim.
eğer doğrulama işlemi yapmadıysanız burada kontratı paylaşın.

metamask eklediğimizde token adı ve sembolü görünmüyor 🙂 openzepplin veya remix kaynaklı bir problem var burada son günlerde bir çok kişi bunu yaşıyor.

düzeltme yolu
öncelikle bscscanda kontratınızda metamask kullanarak tam yetki edinin.
mint işlemi kullanarak bir miktar token mint edin, sonrasında bir adrese veya kendi adresinize token gönderin.
pause işlemini kullanarak önce true sonra false geri döndürün.

bunlar olmuyorsa premint özelliği kullanarak kontrat basarken bir miktar token kendiniz için oluşturun ayrıca pause metodunu kaldırın.

bu söylediklerim sonucunda probleminiz düzelecektir.

derinlmesine bakmam için zaman bulmam gerekiyor tam olarak hata tespiti yapmak istiyorum çünkü sizin gibi bir çok insan şuan bu problemi yaşıyor. fakat bu yazdıklarım %99 sorununuzu çözecektir. özellike pause metodunu kaldırıp premin işlemi kullanın.

Forum istatistikleri

Konular
13.704
Kullanıcılar
6.902
Son üye
Poyraztr0
Geri